2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرومادر همسرم بیشتر هم پدرش ....

پدرومادرخودم داغونم کردن داااااااااااااااااااااااغون ....

نازایی کلافم کرده 

کلا همه دنیا سرلج باهام دارن ولی من خیلی پوست کلفت شدم🥲🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

همه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

زن برادر 

خواهرشوهر اذیت میکنه قهر میکنه ولی از رو نمیره باز باهام حرف میزنه منم میگم زشته باز حرف میزنم الانم ناراحتم چرا حرف زدم باهاش

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خواهرشوهرم

تحمل که تازگیا نمیکنم

قبلا مثل احمقا لالمونی میگرفتم و فکر میکردم حق داره تو همه چیم دخالت کنه 

و اصلا جرات جواب دادن نداشتم.البته الانم جواب نمیدم

اما هرکاری کنه منم همونکارو میکنم🤪

مادرم

البته مجرد نیستم

مادرم تو هیچ کدوم از دور همی هاش مارو دعوت نمیکنه

با عروس و داماداش خوش میگذرونه مسافرت میره، حتی از من پنهون میکنه

امشب دلم شکست

چون باردارم سعی میکنم غصه نخورم فقط