2777
2789
عنوان

ما بچه دار نمیشیم نه سال شد

354 بازدید | 24 پست

خیلی میترسم همسرمو یاد بدن سردش کنن طلاقم رو بده خیلی خیلی ناراحتم چیزی ندیدم ازش ولی همیشه خدا دلش بچه میخواد ....اگه بگه طلاق همون اول خودمو میکشم ...خدایا چی میشد مثل بقیه منم مامان میشدم بی دردسر.....هرچی تو اطرافم هست بجه دار شدن بجز من....قلبم شکسته 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

نذر سید محمد کن تو عراقه حاجت بچه رو میده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر لازم داشتم به این تاپیک

من از صبح نوزادم و باباش از خونه بیرون کردم دعوامون شد به خاطر مشکلات 

نمیدونم آرزوم بچه دار شدن بود الان که شد چرا یادم رفته یه روز دعا میکردم 

برات عزیزم دعا میکنم خدا بهت نگاه کنه و زود زود نی نی نازت بغل کنی و عین من نشی هیچوقت 

تو هم برام دعا کن بتونم روانم جمع کنم و اجازه ندم فک و فامیل شوهر تو مغزم راه برن تا به ناشکری بیوفتم  

ببین فامیل من شوهرش ازواسپرم بود 

صفر صفر

با ای وی اف الان دو قلو داره

چند سال دوا و درمون کردند شد

نترس بخدا

اونا ۹۰ درصد دکترا گفتن هرگز بچه دار نمیشی

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

ببین فامیل من شوهرش ازواسپرم بود صفر صفربا ای وی اف الان دو قلو دارهچند سال دوا و درمون کردند شدنترس ...

دعا کن خدا یه راه خوب بزاره پیش پام بتونم مامان بشم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
2790
2778
2791
2779
2792