percika مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6112 عنوان دندانپزشک 186 بازدید | 6 پست یه سوال دارم اگه دارمکامپوزیتی که با کاغذ کاربن رنگ میگیره بعد یه مدت رنگش میره یا باید تراش بخوره؟ 1404/02/04 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
percika مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6112 چرا باید کاربن رو بزاری تو دهنت؟🤔 یه مرحله از کاره😂برای چک کردن اینکه سطح ترمیم بلند نباشه
لبخندماه۷۷ عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 898 یه مرحله از کاره😂برای چک کردن اینکه سطح ترمیم بلند نباشه اها اون کاربن رو میگی😂بابا اون با بزاقتم میره😂 بعدشم حین کار فقط جایی رد میندازه که مشکل داره بقیه جاها رد نمیندازن اگه جاییت رنگی شد مالیده شده چیز خاصی نیسفک کردم کاربن کاغذو کردی تو دهنت😂فقط یکی دو روز اول سعی کن خیلی غذاهایی که رنگ میدن نخوری
percika مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6112 اها اون کاربن رو میگی😂بابا اون با بزاقتم میره😂 بعدشم حین کار فقط جایی رد میندازه که مشکل داره بقیه ... پس چرا برا من مونده🥲🥲کلا یه ابی کمرنگی شده ترمیممزیاد دیده نمیشه ولی خب حالا که کامپوزیته دوس داشتم سفید باشهبه نظرتون برم تراش بدم دوباره؟
لبخندماه۷۷ عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 898 پس چرا برا من مونده🥲🥲کلا یه ابی کمرنگی شده ترمیممزیاد دیده نمیشه ولی خب حالا که کامپوزیته دوس داشت ... نه بابا مسواک بزنی غذا بخوری میره اصن نیاز به تراش و فلان نداره اگه نرف برو دوباره پیش دکترت ولی میره
percika مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6112 نه بابا مسواک بزنی غذا بخوری میره اصن نیاز به تراش و فلان نداره اگه نرف برو دوباره پیش دکترت ولی میر ... امیدوارممرسی عزیزم