2777
2789
عنوان

دعوت هستید به محفل یک بیت شعر💗➕مشاعره🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 287 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موی سپید را فلکم رایگان نداداین رشته را به نقد جوانی داده ام💚

من در این خلوت خاموش سکوت..

از تو یادی نکنم میشکنم

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 گاهی کاربری دست دونفره.. گاهی تکی میاییم🥲

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان می شود چشم گریان هم دمی با بوسه خندان باشد ای خدا هرگز نبینم بشکند ق ...

در این دیار بی کسی کسی به در نمیزند

به دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند

حدیث چشم مگو، با جماعتِ کوران.-مولانا

نه هر که چهره برافروخت دلبری داند

نه هر که آینه سازد سِکندری داند

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 گاهی کاربری دست دونفره.. گاهی تکی میاییم🥲

@دختر_رنج  

سلام عزیزم خوبی ؟

روحیت خیلی شاعرانست گفتم تگت کنم 🫠❤️ خانوم معلم ادبیات ❤️

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

@ykyk @گلناربانووو @آلاله_aa @ycvbjjfxiozdik @آیه79‍ بفرمایید مشاعره بعد چند شب😍🌱

سلام فکر میکردم تاپیک میزنی ولی منو خبر نمیکنی😥🙃

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 

آرام‌تر از آهو بی باک تر از شیرم 

هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر 

رنج پی رنج اید زنجیر پی زنجیر ❤️

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی]