2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام خانمی. اول آرد برنج درست کن. برای درست کردنش یک پیمانه برنج رو بزار خیس بخوره بعد بریز تو سبد بزار خشک بشه و بعد آسیاب کن حسابی و از الک رد کن که یه آرد نرم به دست بیاد. بهتره برنج شمال باشه. آردش رو بریز تو یه ظرف در بسته همیشه استفاده کن.

برای حریره من یه قاشق آرد برنج رو با آب قاطی میکنم خوب هم میزنم میزارم سرگاز تا بپزه .تقریبا که پخت و لعاب انداخت بادوم ها رو به تعداد ۷ ۸ تا از قبل پوستشونو گرفتم و آسیاب کردم اضافه میکنم و بعد یه مقدار شیر پاستوریزه خوب هم میزنم رو گاز تا جا بیفته یه قاشق مربا خوری شکر هم اضافه کنی خوبه.من خودم یه کوچولو نبات میندازم. غلظتش نه سفت باشه نه خیلی رقیق

من بادوم و برنج اسیاب میکنم ... ی لیوان شیر یا اب  میزارم جوش بیاد بعد ی قاشق برنج و دوتا قاشق ...

پوست بادوم رو جدا میکنی؟ از قبل خیس میکنی!؟

گل همیشه بهارم.
من بادوم و برنج اسیاب میکنم ... ی لیوان شیر یا اب  میزارم جوش بیاد بعد ی قاشق برنج و دوتا قاشق ...

نه عسل خیلی ممنوعه زیر یکسال.در ضمن اصلا به مایع داغ عسل زدن سمه.برای خودتونم خیلی بده. نده به بچه ات

در ضمن برای جدا کردن پوست بادوم اصلا لازم نیس از شب قبل خیس بخوره. کافیه بندازی تو یه کوچولو آب بجوسه دوتا قل کوچولو خورد آب سرد بریز روش فوری پوستش کنده میشه

من خودم تا آرد برنج میپزه بادومو درست میکنم. برای دووعده ناهار و شاهم یه بار درست میکنم.