2777
2789

من رو پسر یکی از دوستای مامانم کراش زدم که از خودمم کوچیکتره ینی مامانم فکرشو نمیکرد اصلا به این چیزا ب خاطر سنمون احتمالا،واسه همینم من راحت میتونم باهاش صمیمی بشم دیگه.. که تقریبا هم شدم

پسره جز دوستای صمیمییییی داداشمم هست و خونمون میاد گاها منم به بهونه باهم فیلم دیدن و غیره... باهم خیلی حرف زدیم رابطه نسبتا خوبی ام داریم، با یکی دو تا از خاله هام صمیمی ام و خبر دارن مطمئنم به مامانم نمیگن ولی😂، یه شب من تو اوضاع بدی نشسته بودم خونه از حموم اومده بودم موهام رو با شال بسته بودم و... که یهو این پسره اومد من هل کردم دویدم تو اتاق موهامو سشوار کشیدم و حالت دادم بعد اومدم، خالم اونجا بود کلی خندید و.... بلانسبت اگه اونجا خرم نشسته بود میفهمید انقد ضایع بازی شد☹️😂،

فک کنم مامانم اون شب فهمید؛ من اون شب اصلا به پسره محل نذااااااشتم نگاشم نکردم از بس خجالت کشیده بودم از مامانم، حالا امشب اینا دعوت مون کردن باغشون؛  ما خانما یجا نشسته بودیم یهو پسره اومد پیش ما نشست تقریبا نزدیکای من بود ولی فاصله داشت. دیدم مامانم قیافش یجوری شد ازون لبخند منظور داراااااا یه لحظه به قیافش نگا کردم وای مردم از خجاااالت. اگه بفهمه من روم نمیشه با این حرف بزنممممم جلو مامانم. واقعا خجالت میکشم رو رفتارام حساس میشه خوشحال بودم امشب خوش میگذره یادم نبود مامانم شک کرده که با اون نگاهش مطمئن شدم و اصلا با پسره جرف نزدم دو سه بار حرف زد اون من اصلا محلش ندادم☹️😂🥲مامانم بفهمه نه که دعوا کنه و ایناااا؛ چون رفت و آمد داریم و هی میاد خونه مون جلو مامانم معذب میشم

حس بدی گرفتم گفتم تو دلم نمونه به یکی بگم،

به نظرتون عادی باشم یا فهمیده؟

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چند سالته چند سالشه

من ۱۸ ام اون یکم کوچیکتره

نمیدونم چیشد که اینجوری شد😂

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا دلم دغدغه اینطوری خواست😅😂یاد چندسال پیش خودم افتادم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

وای خدا دلم دغدغه اینطوری خواست😅😂یاد چندسال پیش خودم افتادم

😂😂😂میدونم مزخرفه

ولی من اصلا تو زندگیم دلخوشی مهمی ندارم سر این چیزا سعی میکنم خودم رو خوشحال کنم.واسه امشبم کلی خوشحال بودم که اینطوری شد😂

وجدانا 18 ای؟ اون 15؟چطوری تونستی ی بچه کراش بزنی😭😂

سن اونو چرا حدس زدی

نه ۱۵ ام دیگه نیس

وای باید ببینی خیلییی کرراشه نه قیافتا نه رفتاری به بچه اون سنی نمیمونه😂😂😂😂

من نفهمیدم منظورت از اینکه تو حالت بدی نشسته بودی

یعنی چی دقیقا؟😂

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

من ۱۸ ام اون یکم کوچیکترهنمیدونم چیشد که اینجوری شد😂

🤣🤣🤣

یکم یعنی بیشتر یه سال؟

اگه بیشتر یه ساله بنظرم بیخیالش شو چون تو مدرست تمومه بعد فرض کن اون هنوز بره مدرسه

ازین جنبه یکم اوضاع حال به هم زن میشه 

چندسال تونه 😐

😂😂😂😂توروخدا سنو ول کن😂😂😂میدونم خودم چن وقت دیگه خودمو مسخره میکنم تو الان نکن😂😂

من نفهمیدم منظورت از اینکه تو حالت بدی نشسته بودی یعنی چی دقیقا؟😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂ینی حالت زشت

موهای با شال بسته

نامرتب😂😂😂

از حموم اومد بودم حب

😂😂😂میدونم مزخرفهولی من اصلا تو زندگیم دلخوشی مهمی ندارم سر این چیزا سعی میکنم خودم رو خوشحال کنم. ...

وایی از حرفات فکر کردم باید خیلی کوچولو باشی مثلا۱۴ ۱۵ساله

کنکوری هستی؟

پسره چند سالشه؟

این دغدغه و فکرا مال ۱۴سالگی من بود یادش بخیر🥲الان به مرحله خواستگاری رسیدیم😂

اشکال نداره دلت خوش باشه چی بگم والا😑😅

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

سن اونو چرا حدس زدینه ۱۵ ام دیگه نیسوای باید ببینی خیلییی کرراشه نه قیافتا نه رفتاری به بچه اون سنی ...

ببین یا زیر 15 یا بالای 15 یعتی 17 18

توروقران بیخیال 🤣 سال دیگ از یادآوری این فکر و کراش زدنت دچار شرم نیابتی میشی🤣

🤣🤣🤣یکم یعنی بیشتر یه سال؟اگه بیشتر یه ساله بنظرم بیخیالش شو چون تو مدرست تمومه بعد فرض کن اون هنو ...

میدونم،😂

اونقد جدی نیست و به آینده و حتی رابطه فک نمیکنم اصلا

نمیدونم حسم قابل درکه یا نه؛ ولی فقط سعی میکنم خودم رو خوشحال کنم با وقت گذروندن و اینا