2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 26 پست
باید دست بذاری روی کمبود یه دختر!مثلا اگر اون دختر کمبود عاطفی داره قربون صدقه اش برواگر کمبود مالی ...

من کلا طلسم شدم، نه میتونم ازدواج کنم نه میتونم مخ بزنم، شدم یه ربات، امسال 27سالم تموم میشه، اما فقط برام سوال بود، کلا الان که اومدم توی این سایت هدف خاصی پشتش نبوده ، 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلا طلسم شدم، نه میتونم ازدواج کنم نه میتونم مخ بزنم، شدم یه ربات، امسال 27سالم تموم میشه، اما فق ...

طلسم نشدی فقط نمیتونی مثل خیلی ها دروغگو و دو دره باز باشی👌

بنظرم بهتره سنتی بهش فکر کنی مثلا به مامان یا خواهرت بگو برات یه دختر خوب که با سلیقه ات جوره رو اوکی کنن آشنا بشین🙂

اره تو راست میگی🤨😂

خب باور نکن، ولی نتونستم ، یا اگه هم خواستم جواب منفی شنیدم ، بچه درسخوان بودم، نماز خون ، پسر سالم، اما الان افسرده و داغون، خب چجوری میشه آدم وارد رابطه بشه، 

طلسم نشدی فقط نمیتونی مثل خیلی ها دروغگو و دو دره باز باشی👌بنظرم بهتره سنتی بهش فکر کنی مثلا به مام ...

سپاس از لطفت، گفتم که نمیشه اصلا ازدواج کنم چون شرایطش نیست، از طرفی جنگ و دعوای خانوادگی دارم، از یه نظر هم طلسم شدم چون تا حالا نتونستیم پسری باشیم که دخترا قبولش دارن

خب باور نکن، ولی نتونستم ، یا اگه هم خواستم جواب منفی شنیدم ، بچه درسخوان بودم، نماز خون ، پسر سالم، ...

برو تو‌گروهای تلگرام .دخترای سالمی پیدا نمیشنا باید شانس داشته باشی🤨

یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*)