2789

سیر و پیاز خورد کن بذار سرخ شه. میگو رو بریز داخلش زدرچوبه نمک ادویه مخصوصا پودر زیره بزن تا بوش گرفته شه. بذار با حرارت کم سرخ شه. درب رو هم روی میگو نذار چون باعث میشه بوو بگیره. برنج که که دم کردی بذار وسط برنج. این یه مدلش بود

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم اونجوري پختممم  اما ميخوام پلووش كنم😌

دوست من چرخش مي كرد با پياز و سيب زميني و رب و ادويه سرخ مي كرد مثله لوبيا پلو لا به لإيه برنج مي ريخت آخرش هم زعفرون دم مي مرد مي ريخت رو برنج

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
دوست من چرخش مي كرد با پياز و سيب زميني و رب و ادويه سرخ مي كرد مثله لوبيا پلو لا به لإيه برنج مي ري ...

نهههه درستههه باشه😚😚😚اينجوري حال ميده 

ي بار خوردممم خيلي خوب بود

من یکم پیاز و سیر ریز ریز خرد میکنم یا رنده میکنم با میگو سرخ میکنم یکمم زعفران دم میکنم با ابلیمو و پودر سیر و یکمم فلفل به میگوها اضافه میکنم یکمم گشنیز تازه و شنبلیله میریزم رو میگوها بعد برنج رو ابکش میکنم و یه لایه برنج یه لایه میگو

اگه دوست داشتی میتونی سیب زمینی هم مربعی خرد کنی و بعد از سرخ کردن به میگو اضافه کنی

نهههه درستههه باشه😚😚😚اينجوري حال ميده  ي بار خوردممم خيلي خوب بود

نوش جونت 😘😘

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
خب نزارم دم بكشه با برنج!؟

چرا دیگه. حدود یه 20 دقیقه که برنجت دم کشید این و بذار وسط برنج. بعد که خواستی برنج و بکشی مخلوط کن. فقط میگو فلفل و ادویه باید داشته باشه تا بووش گرفتهشه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

برا اينكه بوى زهم نده قبلش چند ساعت تو يخچال ميزارم با ابليمو و ادويه مخصوص ماهى و سير له شده و نمك و فلفل سياه و زعفرون 

بعد يه پياز بزرگ سرخ ميكنم با چنتا حبه سير. بعد ميگو رو ميريزم با گشنيز تازه  تفت ميدم ،زعفرون و ابليمو ميزنم ادويه كارى و ادويه ماهى و فلفل قرمز و رب  ميزنم .درشو ميزارم زيرشم كم ميكنم تا ميگو بپزه و اولش اب ميندازه بايد صبر كنى ابش تموم شه به روغن بيافته  

برنج رو جدا ميپزم و ميگو كه اماده شد برنج و ميگو رو لايه لايه رو هم ميريزم و دم ميكنم .ته ديگ سيب زمينى هم بزار