2777
2789
عنوان

اسید پاشی

226 بازدید | 6 پست

تو اینستاگرام یه دختری بود که زن داداشش، روز عروسیش، روی صورتش اسید پاشید، بعد طرف داشت داستان زندگیش رو تعریف میکرد، میومدن کامنت میدادن، ببین عروست رو به کجا رسوندی که اون این بلا رو سرت آورده😐چرا از دید بعضیا کلا همه عروسا پاک و معصومن و همیشه این خانواده شوهره که ظالمه؟ چرا فکر نمیکنن عروس هم میتونه ظالم باشه؟ بعد همه ی اینا به کنار چه جوری میشه این عمل ضد انسانی رو اینقدر راحت توجیه کرد؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

وایی خدایا یکی از فوبیا هامهههههه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولاً : این ماجرا ها همه الکیه ، برای بازدیده بیشتر همچین چرت و پرتایی رو سر هم میکنندوماً: حوصله ی ...

واقعی هستش قضیه، تلویزیون هم باهاش مصاحبه کرد، بعد چه دعوایی؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»