2777
2789
عنوان

وای وای وای وای

149 بازدید | 16 پست

مامانم آبروریز شده

امروز رفتیم مجلس ، یه خانومه گفت چرا لاغر شدی حاج خانم ، کل حرف های خونه رو تو مجلس گفت

حیثیتم رفت

حالا خداروشکر مشکل حادی نداریم ، ولی جوری تعریف کرد که اب شدم رفت

دلم میخواد از دست مامانمم خودکشی کنم

دلم میخواد بمیرم

بهم میگه تو کوتوله ای باید بپدیری 

وای رو اعصاب منه 

بچه ها الانم که همه داشتن نگاه میکردن بهم ، به خدا اون ما رو اذیت میکنه چیزی نمیگیم ، آبرومون رو برد

وای

برعکسه مامان من که تو جمع ازم تعریف میکنه تو خلوت عیبامو میگه :)

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکاج بند نمیادمیخوام با قرص خودکشی کنم

انقدر ضعیف نباش دختر😐

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

ابروم رفت ابروی کل خونه رو بردخواهرم اوم گفتم هنگیدهخدا مادرت رو خفظش کنه

بوس

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

قربونت برم گریه نکن دخترم این چه کاریه؟؟؟؟🥲🥲🥲🥲🥲🥲همینجا حرف بزن آروم بشی دورت بگردم

خسته شدم خواهر

یه ارایش کرده بودم ، یه رژ زده بودم ، رژه یه خورده مشخص بود، چند تا خانوم جلسه ای نوج نوچ میکردن

سرم رو با چادر کشیدم ، با دستمال پاک کردم

بعد زن شروع کرد مامانمم مگه تموم میکرد

خجالت کشیدم

من تو سن ازدواجم ، زشته برای من و خانوادم ،مامانم خیلی بی عقله

حالم داره بهم میخوره ،حالت تهوع دارم

نفس عمیق بکش و بدون ته این زندگی هیچی نیست

به خودت سخت نگیر

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

دلم میخواد داد بزنمخالم بده حالم بده حالم بده

یه لیوان آب خنک بخور و برو دوش آب سرد بگیر

به چیزای منفی هم فکر نکن ارزش تو بالا تر از این حرفاست

دیگه هم جاهایی که انرژی مخرب داره پا نزار

خسته شدم خواهریه ارایش کرده بودم ، یه رژ زده بودم ، رژه یه خورده مشخص بود، چند تا خانوم جلسه ای نوج ...

عزیزم با مادرت نرو تو اینجور مجلسا، بیخیال بابا برات مهم نباشه عزیزم

❤️دنیام پسرام❤️