2777
2789
عنوان

پسری که ماهی یه بار پیداش میشه

154 بازدید | 18 پست

پسری که اول خیلی شیطون  و شاد بود حداقل شاید اونجوری خودشو نشون میداد اشتیاق داشت من احساساتم قوی تر بود ولی اون نه به ظاهر میگفت دوستت دارم  بعد یهو گفت خستم میخوام فاصله بگیرم و رفتارش با همهه  تو مجازی عوض شد کلا با همه سرد  شد عوض شد بعد ولی  چکم میکنه پروفایلامو این که کی تو گروه پیام میدم  درصورتی که خودش لفت داده 

بعد ماهی یه بار پیداش میشه حالمو میپرسه اگه من مکالمه رو ادامه بدم شاید مثلا یه خیلی طول بکشه یه ساعت شاید بگید سرش گرمه ولی کلا انگار یه شخصیت دیگه شد تازه حس حسادتم ازش دیدم نسبت به خودم  نظرتون ؟ 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودشم انگار نمیدونه چی مخواد نه میتونه دل بکنه نه میتونه بمونه 😐

دقیقا

و این ک نمیشه ادم با قاطعیت در مورد کسی نظر بده

بازم حقیقت هر چی هست خدا بهتر میدونه

شما هم بهتره خودتون رو تو چرخه معیوب نندازی جوابش رو نده ادم بلاتکلیف شما رو هم سر درگم میکنه 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

کسشررررررر.ادامش نده مخصوصا اگه مجازیه،لیاقت تو رابطه آیه که توجه و احترام از دو طرف باشه و دونفر بخوان یطرفه فقط وقت خودتو تلف میکنی سعی کن بچسبی به زندگیت اینطور آدما فقط میان وابسته میکننو میرن وگرنه کسی که دوست داره فک نمیکنم اینطوری برخورد کنه.

هوم بچس الان فهمیدم نباید زیاد جدیش بگیرم هم سن و سال خودم من 23

آره پسر زیر26سال کلا فازش معلوم نیست اصلا بنظرم کات کنی بهتره اگه بخوادت میادسمتت دوباره تلاش میکنه برات نخوادت هم که همینجوربیخیاله

چندوقته باهم درارتباطین؟