2777
2789
عنوان

بیست و هفت هفته معاینم کردن

138 بازدید | 21 پست

لطفا فقط اگه معاینه شدین بیایین اگه نشدین نیایین نصیحت کنین که چرا گذاشتی معاینت کنن لطفا الکی جو ندید 

امروز بخاطر کمر درد و دل ر

درد رفته بیمارستان دکترم گفت باید معاینه سطحی بشی تا بفهمین دهانه رحمت باز شده یا نه 

معاینه کردن گفت کاملا بسته هس حالا میترسم لخاطر معاینه چیزی بشع 

معذرت میخوام من اصلا تجربه نداشتم برای همین میپرسم. چرا نباید معاینه بشین یا اگه بشین عجیبه؟ مگه مشکلی بوجود میاد؟ یکبار یکی از همکارام گفت دخترارو معاینه نمیکنن. چه ربطی به دوشیزه بودن یا نبودن داره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگه نزار معاینه ت کنن دوست منو تو ۶ هفته میخواستن معاینه کنن مخصوصا بیمارستان های دولتی براشون فرقی نمیکنه حس میکنن موش آزمایشگاهی هستن ادما

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

معذرت میخوام من اصلا تجربه نداشتم برای همین میپرسم. چرا نباید معاینه بشین یا اگه بشین عجیبه؟ مگه مشک ...

میگن ممکنه دهانه رحم تحریک بشه باز بشه یا کیسه اب خدایی نکرده پاره بشه

چ مشکلی داشتی اینو بگو

گیر ب معاینه نده

فعلا ۲روزی استراحت کن و چند روز رابطه جنسی نداشته باش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

2790
2778
2791
2779
2792