2777
2789
عنوان

کارم درسته ❓

156 بازدید | 15 پست

با نادرشوهر زندگی میکنم موقتی 

شوهرم الان ماموریته

امروز با شوهرم دعواش شده بود پشت گوشی کلیییی فحش ناجور ب شوهرم داد گفت زنو بچشو انداخته رو سر ما خودشم گذاشته رفته خب با هم میرفتید  کلی حرفای دیگ

منم دیگ خسته شدم انقدر ک میگن زنو بچه فلانی رو سر ما میخورن و.... 

میخام فردا برم خونه بابام تا شوهرم از ماموریت برگشت  البته یک ماه دیگ میاد

کارم درسته؟ با دوتا بچه برم خونه بابام؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امیدوارم خیلی زود بری سر خونه زندگی خودت پدر مادرت اخلاقشون خوبه یا ناراحت میشن بری بمونی

خودشون حرفی ندارن ولی حرف حدیث پشتم درمیاد

تو دو واحد جدا هستین؟ پدر و مادر خودتون اذیت نمیشن یه ماه؟ زودتر کلا مستقل بشین کاش همسرتون بعد دو ب ...

تو یه خونه و همه چییییییییی مشترگ

والا عروس ما ۶ ماه با ما زندگی کرد، همه کارها با مادرم بود. اما حقیقتش وقتی بچه‌دار شدن هرگز نتونستیم از بچه مراقبت کنیم چون بچه انرژی زیادی میگرفت و قابل کنترل نبود. باید دید چرا مادرشوهرتون کلافه شده. اگه بچه‌هاتون انرژی زیادی از ایشون میگیرن، وظیفه شماست که کنترل کنید بچه‌هاتون را. 

اگه موضوع مسائل مالی و خورد و خوراکه، خب همسر شما باید هزینه های مالی و خورد و خوراک شما را بده.

اگه موضوع تقسیم وظایفه، وقتی مدت طولانی اونجا هستین، باید یه گوشه کار را بگیرید.

به هر حال اگر خواستید خونه پدرتون برید، محترمانه خونه را ترک کنید. پدرتون پشت تلفن بگن به وقتش حضوری با همسرتون و مادرشون صحبت خواهند داشت.اینجور مسائل باید حضوری مطرح بشه تا حرفتون برش داشته باشه و دفعه بعدی کارشون تکرار نشه.