2821
2789
عنوان

کارم درسته ❓

155 بازدید | 15 پست

با نادرشوهر زندگی میکنم موقتی 

شوهرم الان ماموریته

امروز با شوهرم دعواش شده بود پشت گوشی کلیییی فحش ناجور ب شوهرم داد گفت زنو بچشو انداخته رو سر ما خودشم گذاشته رفته خب با هم میرفتید  کلی حرفای دیگ

منم دیگ خسته شدم انقدر ک میگن زنو بچه فلانی رو سر ما میخورن و.... 

میخام فردا برم خونه بابام تا شوهرم از ماموریت برگشت  البته یک ماه دیگ میاد

کارم درسته؟ با دوتا بچه برم خونه بابام؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودتون خونه ندارید یا به خاطر تنهایی رفتی اونجا؟برو خونه بابات

خونه نداریم

هر دو تا حق دارین 

سخته خب. ای کاش از اول همچین شرایطی قبول نمیکردین. به همسرت بگو خونه رو جدا کنه

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

عزیزم امیدوارم خیلی زود بری سر خونه زندگی خودت پدر مادرت اخلاقشون خوبه یا ناراحت میشن بری بمونی

خودشون حرفی ندارن ولی حرف حدیث پشتم درمیاد

تو دو واحد جدا هستین؟ پدر و مادر خودتون اذیت نمیشن یه ماه؟ زودتر کلا مستقل بشین کاش همسرتون بعد دو ب ...

تو یه خونه و همه چییییییییی مشترگ

تو یه خونه و همه چییییییییی مشترگ

وای چه سخت 

خب افراد مسن زیاد حوصله ندارن 

کاش زودتر مستقل بشین 

اما نباید انقدر هم به شما توهین کنن 

شما تقصیر نداری 

برای شفای مادرم حمد بخونید منم میخونم براتون

والا عروس ما ۶ ماه با ما زندگی کرد، همه کارها با مادرم بود. اما حقیقتش وقتی بچه‌دار شدن هرگز نتونستیم از بچه مراقبت کنیم چون بچه انرژی زیادی میگرفت و قابل کنترل نبود. باید دید چرا مادرشوهرتون کلافه شده. اگه بچه‌هاتون انرژی زیادی از ایشون میگیرن، وظیفه شماست که کنترل کنید بچه‌هاتون را. 

اگه موضوع مسائل مالی و خورد و خوراکه، خب همسر شما باید هزینه های مالی و خورد و خوراک شما را بده.

اگه موضوع تقسیم وظایفه، وقتی مدت طولانی اونجا هستین، باید یه گوشه کار را بگیرید.

به هر حال اگر خواستید خونه پدرتون برید، محترمانه خونه را ترک کنید. پدرتون پشت تلفن بگن به وقتش حضوری با همسرتون و مادرشون صحبت خواهند داشت.اینجور مسائل باید حضوری مطرح بشه تا حرفتون برش داشته باشه و دفعه بعدی کارشون تکرار نشه.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش