2789
عنوان

استرس دارم

70 بازدید | 8 پست

با مادرشوهرم فعلا زندگی میکنم شوهرمم رفته ماموریت یه ماه دیگ میاد

مادرش خیلیییی اذیت میکنه خیلیییییی 

میگ تو خونم میخورید میخابید بچه هات اذیت میکنن و.... 

میخام شب شوهرم زنگ زد بهش بگم فردا میرم خونه بابام تا تو اومدی و رفتیم خونمون (خونمون یه شهر دیگست البته اون خونه قرار دادش تموم شده باید یمی دیگ رهن کنه) با دوتا بچه سختمه اخه 

استرس دارم میترسم دعوای حسابی بشه 

یه دلمم میگ برم خونه بابام بعد بهش بگم نمیام تا تو بیایی 

کدوم ب نفع منه؟  الان ک خونه مادرشم بگم نمیام یا برم خونه بابام بعد بگم؟  

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

برو خونه بابات آدم چرا بمونه جایی که بهش بی احترامی میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استاتر 

ختم قرائت سوره مبارکه یس به نیت تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان عج و برآورده شدن حاجات همه میخواهیم چهل نفر با هم، امروز نفری یه بار سوره یس را قرائت کنیم 

ازهمین الان تا نیمه شب فرصت قرائت هست

هرکس مایله که در این ختم سهیم باشه، لطفا لایک کنه التماس دعا 

برو خونه بابات آدم چرا بمونه جایی که بهش بی احترامی میشه

نه سوال اصلی اینه شب بهش بگم برنمیگردم یا برم خونه بابام بعد بگم

برو خونه باباتوقتی اینطوری میگه مادر شوهرت نمون اونجا

شب ب شوهرم بگم برنمیگردم یا بزارم بعد ک رفتم خونه بابام بگم

نه سوال اصلی اینه شب بهش بگم برنمیگردم یا برم خونه بابام بعد بگم

والا هر جور فکر میکنی دعوا نمیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شب ب شوهرم بگم برنمیگردم یا بزارم بعد ک رفتم خونه بابام بگم

برو خونه بابات بعد ز بزن بگو

بگو تو تو خونه ما میای مادر من بهت بی احترامی میکنا؟

بگو جای من بودی می تونستی تحمل کنی؟

مطمئن باش نمیتونست

اگه واقعا همینقد پررو حرفاشو میزنه مادرشوهرت و شوهرتم دیده ازش

برو خونه بابات بعد زنگ بزن جوری که بحث نشه بگو عزیزم مامانت خیلی من و بچه‌ها رو دلخور می‌کرد مجبور شدم بیام خونه بابام که آرامش داشته باشیم

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»