من دوماه که خونه بابام بخاطر شکایتی که از شوهرم کردم بخاطر کتک زدنش الان رای نهایی صادر شده شوهرمو متهم دونستن منم فقط خواستم ازش اینه تعهد بده که دیگه کتک نمیزنه و...اولا که مادرشوهرم پیغوم پسغوم میفرستاد که اصلا تعهد نمیده حالا امشب شوهرم ویکی ازدوستاش ب وکیلم زنگ زده که من میام زودتر تعهد میدم اخه میگن تا وقت دادگاه برسه دوماهی طول میکشه حالا موندم چکار کنم البته وکیلم میگه اینطوری بهتره .من ب وکیلم گفتم شمام بیا میگه ی پنصد میگیرم بیام محضر اخه پدر مادرم ندارن انقد که همون پول وکیلم ب سختی جور شده موندم سر دوراهی.که محضر برم خودم بدون وکیل یا واستم تا وقت دادگاه بابام میخواست ب دوست شوهرم زنگ بزنه که باچه دلیل ومنطقی اومدی جلو این تا حالا خیلی قول ها داده وعمل نکرده گفتم دست نگه دار بزار فک کنیم یکم ببینم چی میشه.چرا وکیلا اینطورن الان اون باید راه ونشون بده نه من انقد استرس داشته باشم با این وضعم همش میگه وقت ندارم وزود قطع میکنه گوشیو 😭😭😭😭😭
اگه داری اجرا گذاشتی؟فک کنم وکیلت اصلا درست و حسابی نبوده .وکیل اول من کلاهبردار بود و آقا۷۰ساله بود .دومیم خانوم بود خیلی کار کرد خیلی خوب بود دنبال ی وکیل خوب باش برو یه جلسه مشاوره حقوقی
پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش تیکرتولد ۲سالگی پسرمه