2777
2789
رو شکم میخوابی ؟من متاسفانه این عادت بدو دارم ،حتی تو بارداری ماه های اول اینجوری می خوابیدم

قبلا میخوابیدم مثلا ده سال پیش از همون موقع ها اینجوری شد 

واسم دعا کنید لطفا🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کاربر مرد هستشیه ساعت پیش اکانتش رو زده بود مردمیاد قاطی خانوم ها شده@سارههههههههههههه

من چک نمی کنم فک کردم خانومه 

چقد مرد زیاد شده اینجا ☹️

واسم دعا کنید لطفا🙏

این کاربر مرد هستشیه ساعت پیش اکانتش رو زده بود مردمیاد قاطی خانوم ها شده@سارههههههههههههه

کاراگاه باش تگ کن

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

ام آر آی عکسی نیست که برای تشخیص قوس کمر باشه و یکم قوس رو باید داشته باشه در حالت طبیعیبدای تشخیص ق ...

عکس مال شماست؟ خیلی شدیده دکترتون چیگفت . خودمم این معضل رو دارم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

تند باش

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

اسی اندام منم تقریبا شبیه اندام شماست اما باسن کمتر بیرون زده هست منم حس قوزی کمر داشتم رفتم متخصص حتی بفکر جراحی بودم اما دکتر گفت نه فقط یه مقدار افتادگی شانه دارم وقوز نیست لاغر هم میکنم بدتر میشه.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

اسی اندام منم تقریبا شبیه اندام شماست اما باسن کمتر بیرون زده هست منم حس قوزی کمر داشتم رفتم متخصص ح ...

نگفت درمانش چیه افتادگی شانه؟

واسم دعا کنید لطفا🙏

اسی اندام منم تقریبا شبیه اندام شماست اما باسن کمتر بیرون زده هست منم حس قوزی کمر داشتم رفتم متخصص ح ...

افتادگی شانه از قوزم بدتره منم دارم دیگه

واسم دعا کنید لطفا🙏