2777
2789
عنوان

بحران روحی من تمومی نداره

2965 بازدید | 104 پست

بچه‌ها من واقعا نیاز به کمک دارم.با یکی دوستم که منو بشدت دوست داره و همه کاری برام کرده حتی تو خیابون چند بار خم شده و پامو بوسیده تو همین دوران دوستی همه جوریه حمایتم میکنه و خرج فراوون میکنه همه اطرافیان میگن فلانی خیلی عاشقته و معلومه و فلان.خلاصه خودشو ثابت کرده .از نظر درسی هم تحصیلکرده ست و وضع مالی خوبی هم دارن و از خودمون خیلی بهترن.

اما بچه ها ایشون یه عیب داره و اونم اینکه قدش از من ۱۰ سانتی کوتاهتره.ینی من معمولیم ایشون خیلی کوتاهه.بچه‌ها بهم طعنه نزنید کمکم  کنید من عمیقا دچار بحران روحی شدم 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدت چند سانته

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
واه مگه میخوای با قدش ازدواج کنی؟ اگه همه چیش خوبه و دوسش داری نباید این به چشمت بیاد...  تو م ...

بخدا دارم جنون میرسم تو ذهنم هزار تا راه میرم که هر هزار تاش بن بسته 

دوستش داري گلم؟

اگه دوستش داري فكرشم نكن

تام كروز از نيكل كيدمن ١٥ سانتي كوتاه تر بود 

ايرانه كه خيلي حرف مردم و اين چيزا تاثير ميزاره

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

عیب نداره که وقتی آدم خوبی هس.. اما اگ واقعا برات مهم هس و هعی فکر میکنی. که مثلا داری باهاش راه.  دیگران دارن نگات میکنن یا چیزی میگن خب ازدواج نکن باهاش

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

راستش اگه خیلی واست مهمه بیخیال شو..نکنه ی عمر بخای حسرت قدبلند همسر داشته باشی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
دوستش داري گلم؟ اگه دوستش داري فكرشم نكن تام كروز از نيكل كيدمن ١٥ سانتي كوتاه تر بود  ايران ...

آره دارم 

ولی میترسم نمیدونم چمه بخدا مستاصل شدم دیگه

2790
2778
2791
2779
2792