2821
2789

من که هیچ وقت غوطه ور نمیکنم تو ماهیتابه تفلون سرخش میکنم 

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عه خوب میشه؟ قشنگ ترد میشه؟

آره خیلی خوبه 

آخه قبلا تو روغن زیادسرخ میکردم نمیتونستیم بخوریم روغن داغ شد سریع سرخ و ترد میشه 

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

آره خیلی خوبه آخه قبلا تو روغن زیادسرخ میکردم نمیتونستیم بخوریم روغن داغ شد سریع سرخ و ترد میشه

مرسی گلم میتونم درستشون کنم بعد یکی دو ساعت دیگ سرخ کنم؟ 

عه خوب میشه؟ قشنگ ترد میشه؟

پیراشکی ک بهتره درس کنی خمیر نونوایی بگیر یکم ورز بده صاف که شد مواد سمبوسه بریز توش بعد توروغن داغ سرخش کن اصلاااا روغن به خودش نمیگیره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مرسی گلم میتونم درستشون کنم بعد یکی دو ساعت دیگ سرخ کنم؟

خواهش 

آره میشه عزیزم 

میگم یعنی داغ بخوریمش نمونه سرد شه

آره آمادش کن اون موقع سرخ می‌کنی 

پیراشکی ک بهتره درس کنی خمیر نونوایی بگیر یکم ورز بده صاف که شد مواد سمبوسه بریز توش بعد توروغن داغ ...

تو اونم میشه سیب زمینی گذاشت؟

تو اونم میشه سیب زمینی گذاشت؟

خوشمزه ترم میشه ..

خواستی ام ک مواد پیراشکی بزن :گوشت چرخ کرده سوسیس پنیرپیتزا وپیاز داغ وفلفل دلمه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز