زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 عنوان بدترین حس 83 بازدید | 14 پست اینه عاشق کسی باشی که اصلا نمیدونه زنده هستی یا نه و اون فراموشت کرده باشه و هیچوقت نبینمش...💔اگه ببینتت نگات نکنه جوری که انگاری روحی براش اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿 1404/02/04 | 16:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 🥹💔 اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 سلبریتی ای چیزیه؟ :) نه...بابا... اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 سلبریتی ای چیزیه؟ :) یکی که قبلاً عاشقم بود ....ولی عاشقش شدم اون ازم خوشش نمیاد... اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
snowdrop_flower عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 4444 نه...بابا... اخه گفتی نمیدونه زنده ام یا مرده مشکوک شدم... قبول دارم، عشق یه طرفه بد دردیه..
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 اخه گفتی نمیدونه زنده ام یا مرده مشکوک شدم... قبول دارم، عشق یه طرفه بد دردیه.. عهوم....((:💔🥹 خداکنه حسم تموم شه.. اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
snowdrop_flower عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 4444 عهوم....((:💔🥹 خداکنه حسم تموم شه.. ایشا... واقعا مزخرفه... حالا چی شد طرف سرد شد؟ همینجوری یروز گف دیگه دوست نداره؟
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 ایشا... واقعا مزخرفه... حالا چی شد طرف سرد شد؟ همینجوری یروز گف دیگه دوست نداره؟ من نه تاحالا دستش زدم نه چیزی ...بهش نگفتم...خودمم نمیدونم اما از اول عاشقم نبود همش دروغ میگفت اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
snowdrop_flower عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 4444 من نه تاحالا دستش زدم نه چیزی ...بهش نگفتم...خودمم نمیدونم اما از اول عاشقم نبود همش دروغ میگفت ولش کن بابا، واقعا ارزش فک کردن نداره چنین آدمی.
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 ولش کن بابا، واقعا ارزش فک کردن نداره چنین آدمی. من نمیدونم دوسم داره یا نه...هرچیزی اما عشقه چجوری میشه ولش کرد...ولی اکسش هی میاد راجبش میگه ..اکسش عاشقش اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
snowdrop_flower عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 4444 من نمیدونم دوسم داره یا نه...هرچیزی اما عشقه چجوری میشه ولش کرد...ولی اکسش هی میاد راجبش میگه ..اکس ... با اکسش دوستی؟ چند سالتونه؟
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 با اکسش دوستی؟ چند سالتونه؟ ۱۷ اونم ۱۷ نه دوست نیستیم اکسش امد راجب به یکی از همکلاسیامون گفت همکلاسیم گفت عه چرا خب برو دوباره باهاش اوکی شو باهاش باش خیلی خوشگله به اکسش میگفت... اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
snowdrop_flower عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 4444 ۱۷ اونم ۱۷ نه دوست نیستیم اکسش امد راجب به یکی از همکلاسیامون گفت همکلاسیم گفت عه چرا خب برو دوباره ... عجب،بیخیال داستان هاشون شو، به نظرم تمرکزتو بذار تو درست که بعدا اون غبطه بخوره از دستت داده.
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 عجب،بیخیال داستان هاشون شو، به نظرم تمرکزتو بذار تو درست که بعدا اون غبطه بخوره از دستت داده. عهوم دلم میخواد دیگه هیچوقت عاشق نشم هیچوقت...عشق بدترین حسه بدترین... اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿