2777
2789
عنوان

یک سوال خصوصی🔞

1779 بازدید | 86 پست

خانما خیلی معذرت میخوام خیلی...

ولی ی سوال جدی 

تا حالا دیدین کسی از پخش شدن فیلم و عکس خصوصیش خوشحال باشه؟ "دختر" بنظرتون طبیعیه؟ یا ن 

**الان یهو ی کانال دیدم از اینا بعد سوال شد یعنی همشون با خواست خودشون بوده کلیپشون پخش شع؟ یا برعکسه 

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بله 

یه سری ها میفروشن

حالا وارد جزئیات نشیم بهتره

اونلی فنز و این حرفا

برای اون دسته از عزیزانی که حالمو توی لینک ناشناس چنلم میپرسن و نگران یا منتظر منن لازم دونستم توضیح بدم که من واقعا از هرگونه فضای مجازی خسته شدم،من قبلا کاربر فعالی بودم و تاپیک ها و عکس های زیادی داشتم و کاربریم کلا زیاد فعال بود...میدونم خب خیلی ها با من خاطره دارید و دو سه سالی در جریان هر روز زندگی من بودید و این مسئله شاید موجب عادت شما شده باشه...من هم خیلی دوستتون داشتم و دارم...اما بنا بر صلاح دید خودم ترجیح میدم دیگه فعالیت نکنم...نه از چیزی ناراحتم نه چیزی اذیتم کرده...واقعا از همه لحاظ همه چی عالیه ... فقط من واقعا همه جوره از مجازی خسته شدم دیگه دوسش ندارم و هیچگونه رغبتی بهش ندارم...بالأخره آدم که تا همیشه با انرژی نمیمونه ... یه نگاه به کاربر های قبل از من هم بندازید میبینید که طی چند سال خیلی فعال بودن و یهو دیگه فعالیت نکردن و این قضیه در همه ی کاربر ها وجود داره...همه یه روزی خسته میشن انگار و حس میکنن دیگه سایت رو دوست ندارن...الگوریتم طبیعی این سایت اینه که در هر بازه ی زمانی چند کاربر فعالن و بعدش غیر فعال میشن...بعدشون آدم های جدید میان و بعد از مدتی اونا هم غیر فعال میشن...همیشه همین بوده...مرسی که حالمو پرسیدید وظیفه م دونستم که بهتون اطلاع بدم دیگه کاربری من رو چک نکنید...من از شماها یا سخت گیری های سایت خسته نیستم از هرگونه تعامل و فعالیت مجازی در سایت و مجازی خسته م حس میکنم انرژیم تموم شده و اصلا حرف جدیدی ندارم...و البته ازمون ارشد از رگ گردن نزدیک تر است:)آدمی نیستم که بتونم هم زمان در چند مسیر هم زمان موفق باشم و برای موفقیتم باید یه سری چیز ها رو حذف کنم که مهم ترینش تعاملات مجازیه...همین...دوستتون دارم...خدانگهدار❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله یه سری ها میفروشنحالا وارد جزئیات نشیم بهترهاونلی فنز و این حرفا

اونی که میفروشه شاید ب پول نیاز داره و واقعا لذتی از ابن کار نمیبره

منظورم اون دستس که خودشون دوست داشته باشن

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

خب معلومه که ناخواسته پخش شدن

امضات امید خیلی هاس😁😁

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

خب معلومه که ناخواسته پخش شدن

همشون؟! بعد احساس همشونم بعدش احساس منفی هستش؟