2777
2789
عنوان

تا چند بار به بچه هاتون تذکر بدید

160 بازدید | 18 پست

مثلا بار اول با مهربونی و زبون خوش میگید بچه ی عزیزم هر چی دوست داری بیار بازی کن ولی سرجاش بزار بازیکن تمام شد.یا مثلا هر چی میاری بزار سرجاش .ولی فکر کنید بچه شما بالای هفت سال  از کتاب و لیوان و اسباب بازی و غیره میاره و سر جاش نمیزاره.چیکار میکنید؟

ششمین کاربری 😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول چون گفتم میبره میذاره بچه بود چند بار گفتم اگه نذاری میندازمشون سطل اشغال 😅

باور می‌کنی من حتی سطل آشغال هم انداختم.همش فکر میکنم بچه های من طبیعی نیستن که حرف منو متوجه نمیشن.

ششمین کاربری 😒

بچه من انقددددد خوب و حرف گوش کن بود ک همه میگفتن ماشالاالان یعنی زبونم مو درمیاره ب جنون میرسم دریغ ...

منم خسته میشم مثلا الان میگم پاشین تا ده دقیقه وقت دارید هر چی آوردید سر جاش بزارید .میزارن.دوباره میارن و ول میکنن دوباره تا من نگم جمع نمیکنن

ششمین کاربری 😒

پس یا نگو یا خودت جمع کن یا یه محیط مخصوص بازیشون تعیین کن

ی اتاق داریم که طبقه بالا هستش .پذیرایی طبقه اوله زود بهم میریزه.بالا هم نمیرن .خسته شدم بخدا .بخاطر این موضوع عصبی شدم

ششمین کاربری 😒

دوقلو هستن؟ چن ساله ان

نه شیر به شیر .هفت سال و نه سال.به نظرت طبیعی هست تو این سن حرف توی کلشون نمیمونه؟کثلا هر بار باید بگم مداد روی فرش نتراشید ظرف مخصوص هم میزارم ولی از ده بار هفت بار روی فرش میتراشن و فشار خون منو بالا میبرن

ششمین کاربری 😒