2777
2789
عنوان

اونایی که شمال گیلان زندگی میکنن بییان

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکلیپایابلاگراک اونجان دیدم شهری بسیار قدیمیه خونه های قدیمی و ساده واقعاشمال چرااینجوری؟فقط هوای خوب رطوبتی داره وسرسبزه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ما شمالیا عاشق مسافراییم و خیلی مهمون دوستیم بهار و تابستون بفرمایید شمال درخدمتیم😍

قربونتون بشم شمال مهربون ترینارو داره🫠❤️❤️‍🩹

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

چی داری میگی،شمال،مخصوصا رشت،شبا تا صبح هر جا بری بازه،مردم میرن میان میخندن،ساز میزنن.....

عزیزم شمال مگه فقط رشته؟؟ 

همه گیلان رو رشت می بینن

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

نه گلم شبا انگار خاک مرده ریختن من اصالتا اونجایی هستم

کدوم شهری شما ؟

آخه من همچین حسی ندارم شهر ما تا صبح یه سری مغازه ها بازن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چی داری میگی،شمال،مخصوصا رشت،شبا تا صبح هر جا بری بازه،مردم میرن میان میخندن،ساز میزنن.....

اره رشت که خیلیییی شادن همه 

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

کدوم شهری شما ؟آخه من همچین حسی ندارم شهر ما تا صبح یه سری مغازه ها بازن

وای شما کجایین

خوبه ها منم دوست دارم شمالوولی فقط فصلای خنکش رو🤣تابستون نمیرم شمال

اینکه همیشه بارونیه خیلی خوبه😭