2777
2789
عنوان

اونایی که شمال گیلان زندگی میکنن بییان

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 52 پست
من خود رشت زندگی کردم یمدت واقعا اونجوری که تعریف میدن و بولد شده نبود بنظرم

والا 

بعضیا کلا چندتا فیلم دیدن جو گرفتتشون 

بجز میدون شهرداری و جاهای معروف دیگه اونقد هم چیز نیست

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

مازندران رشت بودن

آره دقیقا همینطوره که گفتید 

ولی رشت گیلانه عزیزم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رشتی ام ولی از بعد ازدواج رشت زندگی نمیکنم متأسفانه ، هر سری میرم پیش مامانم اینا زنده میشم برمی‌ ...

منم اصن از امامزاده هاشم به بعد بوی زندگی و خوشی میاد

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

والا بعضیا کلا چندتا فیلم دیدن جو گرفتتشون بجز میدون شهرداری و جاهای معروف دیگه اونقد هم چیز نیست

آره واقعا همینطوره فقط همون جاهاست 

بعد خیابونا همه باریک و افتضاح ، ساختمونا بشدت قدیمی کوچه های تنگ و تاریک 

بجز گلسار البته 

اصلا اونجوری که تعریفشو میدن نبود من که واقعا اذیت شدم از یجایی به بعد 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من رشتی ام ولی از بعد ازدواج رشت زندگی نمیکنم متأسفانه ، هر سری میرم پیش مامانم اینا زنده میشم برمی‌ ...

انقد خوبه ادم چند وقت میمونه اونجا پوست مو همه چیش خوب میشه

گربه ها روح منن🐈💜 دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به آنها را توهین به شعور خود میدانم. لطفا افراد مذهبی در تاپیک من نیان و. کامنت های من رو ریپلی نکنن. اگه حیوانات دوست داری دوست دارم🐾

آره واقعا همینطوره فقط همون جاهاست بعد خیابونا همه باریک و افتضاح ، ساختمونا بشدت قدیمی کوچه های تنگ ...

همجا بدی و خوبی خودشو داره 

ما داخل املش تو یه روستا خونه پدربزرگم هست 

همسایه اصلا حالی از هم نمیگیرن بجز روز بازار اصلا شلوغ نیست 

چطور بشه فامیلا بیان و برن اما همون هوای خوبش کلیه 

ولی شهرای بزرگ یچیز دیگست

انقد خوبه ادم چند وقت میمونه اونجا پوست مو همه چیش خوب میشه

شما اصالتا شمالی هستین؟ 

چندبار رفتین شمال؟