آرینا96 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 536 عنوان آشپزا سوال. 64 بازدید | 7 پست سس روی مرغو( مرغ با پلو ) چطوری درست میکنین ؟؟ خوشمزه بگین مادر شوهرمینا مهمونمن بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم 1396/11/12 | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafar119 عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21874 رب سرخ میکنم با زعفران میریزم رو مرغا و آب مرغ خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
miss_samira عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1746 رب وپودرزنجبیل وپیاز رنده شده و سیر باچندحبه درستی[رنده نشه هاااا،درستی]،فلفل دلمه ای نمک وفلفل👈سیریه مزه خاصی به مرغ میده عالی میشه حتماامتحانش کنید،بازم تاکید میکنم خرد یارنده نشه فقط درستی
marymm عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 3128 پيازو خلالي سرخ ميكنم بعد مرغم جدا تفت ميدم رب هم با پيازا تفت ميدم بعد مرغو اضافه ميكنم كم اب ميزارم بپزه ادويه هم ميزارم تند باشه خوشمزس
آرینا96 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 536 رب سرخ میکنم با زعفران میریزم رو مرغا و آب مرغ سفت نمیشه؟ بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم
آرینا96 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 536 پيازو خلالي سرخ ميكنم بعد مرغم جدا تفت ميدم رب هم با پيازا تفت ميدم بعد مرغو اضافه ميكنم كم اب ... عشقم واسه رو مرغ پخته شده میخوام که خوشرنگ و قیافه بشه تو دیس بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم
mhm75 عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 2164 من پیاز داغ و زعفران و کمی از خود اب مرغ رو سس درست میکنم.البته گاهی رب هم با کره سرخ میکنم قاطی مواد میکنم دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
آرینا96 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 536 من پیاز داغ و زعفران و کمی از خود اب مرغ رو سس درست میکنم.البته گاهی رب هم با کره سرخ میکنم قاطی موا ... آها این عالیه با خود آب مرغ بهتر مرسی گلم از راهنمایی خوبت بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم