2777
2789
عنوان

پس گرفتن هدیه🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤

567 بازدید | 49 پست

پارسال از پیجی پیام اومد برنده تربت کربلا شدید

بعد منم گفتم خوب میایندمشهد میگیرم 

از طرف گرفتم

طرف تهرانی بود زنبونش خیلییی میگرفت قصد توخین ندارم ولی  عادی نبود کمی معلولیت داشت 

قصد توهین ندارمممم جبهه نگرید فقط توصیفش کردم

خلاصه طرف ادم خوبی بود هردفع میومد ۳۰ ۴۰ تا ترتبت کربلا میداد منم پخش میکردم بین مردم

ی بارم ی انگشتر از حضرت اقا داد 

ی بارم اب سرداب 

خلاصع گذاشت ایشون حرف میزد باهام. 

تا ی بار گفت تو ک شرایطط اینطور مامانم تورو پیشنهادت داده براازدواج بیا زنم شو پول دارم و..... من ۲۳ طرف ۲۰

واقعا خندم گرفت😐😂

سر قضیه کسس ک گف عکس دارم پخش میکنم گفتم توسپاهه بزا شمارش بدم اطلاعات یده حالا من عکس ندادم

گفت چون ب اون عکس دادی ب منم عکس بده🫤🫤🫤😂 وکلی دروغ سر هم

تا این ک چند روز پیش پیام دادم گفتم همسر دارم. دلیل نمیبینم جواب غریبه بدم

گغت عههههعع هدایا پس بفرستید حالا منم هنگگگگگ

هدایا ۴دونه خاک ی انگشتر مال حضزت اقاس مصلا همینهههااا

ی لحظه پرام ریخت ازکارش

چون گفتم ازدواج کردم و...

اسی ببخشید 

خانما لطفا بیاید تاپیک قبلم به کمکتون نیاز دارم🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه کیه چقدر عجیبع

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

اصلا خودت فهمیدی چی نوشتیشما ها چند کلاس سواد دارید

منم یجاهایی اصلا نفهمیدم 

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

بگوشماره کارت بده ی مقدار پول بزن ب حسابش بگو گشنه خوبه ماشین و طلا هدیه ندادی خاکو ی انگشتر بوده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اولا انگشتر رهبر رو شخصا فثط اگر فرد معتمد باشه مثل دوستم که خانواده ی شهید هست رو و بهش اعتماد دارم میپذیرم 

خیلی ها توهم میزنند یا دروغ میگن

مثلا میگه با فلان شهید هم رزم بودم بعد میری تحقیق و مشاور تست میگیره میبینی وای یارو توهمی هست کلا پاشو خارج از مرز نذاشته چه برسه مدافع حرم بشه

این رو مثال زدم گول هر کسی رو نخوری