2777
2789
عنوان

ب مادرش زنگ میزنه ولی ب من ن

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسر پسره دیگه تورو دوست داره و باهات ازدواج میکنه. سبک سر نباش تا بهت نزدیک بشه

عزیزم میشه بگی بهم الان اینی ک باهامه اصلا چرا با منه؟؟😭😭داره گولم میزنه که حتی تن به رابطه جنسی بهش بدم

عزیزم میشه بگی بهم الان اینی ک باهامه اصلا چرا با منه؟؟😭😭داره گولم میزنه که حتی تن به رابطه جنسی ب ...

برای خودت ارزش قائل باش و فکر کسی که با ج ن د ه پولی می‌خوابه از سرت بیرون کن. اگه دوست داری زاپاس باشی باهاش وارد رابطه شو، ازدواج هم باهاش بکنی بعد مدتی زیر پاهاش لهت میکنه و پیر میشی 

میمیرم برات E

برای خودت ارزش قائل باش و فکر کسی که با ج ن د ه پولی می‌خوابه از سرت بیرون کن. اگه دوست داری زاپاس ب ...

اخه من الان باهاشم خیلی ادعای دوس داشتن میکنه،نمیدونم چطور مچشو بگیرم و تموم کنم

اخه من الان باهاشم خیلی ادعای دوس داشتن میکنه،نمیدونم چطور مچشو بگیرم و تموم کنم

۵ شب وسط نماز مغرب و عشا دعا کن تا دستش برات رو بشه. 

دستش نتنها پیش تو رو میشه پیش خانوداه اش هم رو میشه و ابروش میره 

میمیرم برات E