پاتریک۲۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1731 عنوان تاوان بازی کردن با قلب🙃 217 بازدید | 19 پست براتون پیش اومده پسری با قلبتون بازی کنه بعد بزنه زیر همه چی و بدون دلیل بزاره بره؟ تاوان داده ؟من نمیخوام پسری که ولم کرده همینجوری تاوان ببینه که یه دختری ولش کنه.دوس دارم حسرت منو بخوره که چیو از دست داده و تاوانشو بده🚶🏿♀️ یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*) 1404/02/04 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همتاموسوی عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1209 آره یک ماه التماسم میکرد جواب پیامش بدم ✨️تاوانش میده خیالت راحت فق ی جوری از زندگیش محو شو ک انگار اصلا نبودی باید بزاری دلتنگت شه
narges۱۳۸۳ عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 429 نمیدونم ولی منم امیدوارم تو حسرت از دست دادنم بمونه به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
کراش_العالمین عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 8543 منو بعد ۸ سال بی خبر ول کرد رفت دختر خالشو گرفت الان خوشبختن کارما کجا بود برد با کسیه ک ظلم میکنه اگ مکرد ظلم قرار گرفتی تقصیر خودته دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂
samane76g عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 11308 زیاد زندگی رو جدی نگیرید ،طرف زنشو که جوونیشا گذاشته بعد بیست سال ولش میکنه و میره عشق و حال هیچیشم نمیشه
پاتریک۲۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1731 چند وقت باهم بودین؟ نزدیک ۱ سال یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*)
پاتریک۲۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1731 منو بعد ۸ سال بی خبر ول کرد رفت دختر خالشو گرفت الان خوشبختن کارما کجا بود برد با کسیه ک ظلم میکنه ا ... نه من به کارما اعتقاد دارم😑 یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*)
همتاموسوی عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1209 نزدیک ۱ سال منم دوس دارم با یکی صحبت کنم اگ دوس داری آیدی بده صحبت کنیم ...
۹۰_tina_ عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 2194 من خودم واردرابطه نشدم ولی دیدم دورواطرافم پسره خوشحال داره بازنش زندگی میکنه ازاونور دختره هم کلا افسردگی گرفتش
پاتریک۲۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1731 منم دوس دارم با یکی صحبت کنم اگ دوس داری آیدی بده صحبت کنیم ... آیدی کجا یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*)
miss_reyhane عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1437 ظالم همیشه سالمه متاسفانه گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...
زرینتاج2 عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 2834 اون اصن به تو دلبسته نبوده و الانم بهت فکر نمیکنه دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
پاتریک۲۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1731 من خودم واردرابطه نشدم ولی دیدم دورواطرافم پسره خوشحال داره بازنش زندگی میکنه ازاونور دختره هم کلا ا ... تاوان میدن اون ظاهر قضیس🚶🏿♀️ یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*)