2777
2789
عنوان

سوال مادرانه.....😢😢😢

545 بازدید | 79 پست

دوستان سوالم اینه اگر تو کودکی بچه رو همش دعوا کنیم یا همش سرش داد بکشیم بعده ها چه اتفاقی براش میوفته چه اثری رو روان و مغز بچه میزاره؟؟!!!!!

ممکنه بعده ها یادش بمونه حتا بداخلاقیای مار‌و؟؟؟

بخدا اشکام بند نمیاد چیکار کنم خیلی عصبی ام از وقتی بچه دار شدم 

دخترم ۱۶ ماهشه به قرآن بیییییی نهایت شیطونه و‌گاهی منو به ستوه میاره و دعواش میکنم سرش داد میزنم با گاهی دستشو سفت میگیریم یا میزنم پشتش اما عاشقانه میپرستمش بخدا من دیوونه بچه ام حوصلمم زیاده ولی طی روز شده هی اذیت کرده بهانه گرفته یا خرابکاری کرده من دست خودم نیست و خیلی عصبی شدم

چجوری خودمو آروم کنم و مهربون باشم اینجور موقع ها 

چیکار کنم دخترم ازم دور نشه؟؟

خیلییییی حرفای دیگه دارم ولی طولانی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مادرا بعضی مواقع طاقتشون طاق میشه و از کوره در میرن . منم مثل شما هستم بارها پیش اومده سر بچم داد زدم یا..😓

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

ی فیلم  قدیمی هست در مورد تنبیهات بدنی رو کودکه

البته کارایی که تو اون فیلم میکنن از تنبیهات معمول رد کرده و خیلی ناراحت کننده‌اس

ولی دیدنش بد نیست sybil

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

قبل از اینکه تو بزرگیش روش اثر بزاره همین الان و بعد از دوسه سالگیش میببنی که پرخاشگر میشه و سره کوچکترین حرفی یا خواسته ای با دعوا و زدن راهشو پیش میگیره زود رنج میشه و بهانه جو اونوقت خیلی سخت میشه کنترلش کرد و اخلاقشو برگردوند

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
استرسي، ترسو، بي اعتماد به نفس، پرخاشگر ... ميشه !! 

میدونم مادر خوبی نیستم 

عوض اینکه رو‌خودم کار کنم همش حواسم به اینه که غذاشو بخوره چی نخوره دستاشو کثیف نکنه لباساش تمیز باشه

وسواس گرفتم اصن خدایاااا

من دوستم همنجور بود پسرش سه چهار سالش که بود همش میگفت مامان من بمیرم یه پسر دیگه بیاری از وقتی خودشو کنترل میکنه محبت پسرشم بهتر شده خرابکاری هاشم کمتر شده و حرف گوش کن تره با دعوا بچه لجباز میشه

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
میدونم مادر خوبی نیستم  عوض اینکه رو‌خودم کار کنم همش حواسم به اینه که غذاشو بخوره چی نخو ...

مادر بودن شيرينترين و سخترين كار دنياست.

كثيفي لباسش بمونه به آيندش ضرر نميزنه ولي اون زخم روحي چرا. سعي كن اذيتش نكني عزيزم ، هي تصور كن بچه همسايه خونت امانته .

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه ها دارم هق هق میکنم از گریه حالم خیلی بده

چشمام تار میبینه که تک تک جوابتونو بدم 

کاشکی بمیرم تا راحتشم

همین یه ساعت پیش انقددددر گریه کرد چون از بیرون اومدیم خونه میخواست نیاد

منم کوبیدم تو صورتش

دستم بشکنه