2821
2789
عنوان

روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 21 پست
نه اصلا دلم نمیخواد هماهنگ باشه با کلاس

ست دستبند و ساعت

ادکلن 

گل 

تابلو

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من معلمم می‌خوام پیام بزارم تو گروه هیچکس هیچییی نیاره اگرم بیارن برمیگردونم

عزیزم کار خوبی میکنی ولی بچه ها خودشون علاقه دارن هدیه بدن معلمشون

رهایی ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم کار خوبی میکنی ولی بچه ها خودشون علاقه دارن هدیه بدن معلمشون

علاقه ی دانش اموزا نمی ارزه به آه و نفرین والدین انگار ما محتاج یه قرون دو هزار اوناییم امسال سومین سال معلمیم هست تا حالا یه خودکارم از کسی نگرفتم 

علاقه ی دانش اموزا نمی ارزه به آه و نفرین والدین انگار ما محتاج یه قرون دو هزار اوناییم امسال سومین ...

دقیقا تو این گرونی سخته والدین هم هست مخصوصا اینکه مدرسه غیرانتفاعی هم باشن هزینه های خود بچه هاشونم هست 

رهایی ...
دقیقا تو این گرونی سخته والدین هم هست مخصوصا اینکه مدرسه غیرانتفاعی هم باشن هزینه های خود بچه هاشونم ...

من دولتی هستم کادو قبول نمیکنم و هر ۳ سال رو برا کل دانش آموزا کادو خریدم اونوقت بعضی ها میگن معلم ها با پول ما زنده🤣🤣

من دولتی هستم کادو قبول نمیکنم و هر ۳ سال رو برا کل دانش آموزا کادو خریدم اونوقت بعضی ها میگن معلم ه ...

نه خدا رو شکر معلما به شغلشون علاقه دارن نیازی به این چیزا ندارن من حقوق آنچنانی ندارم ولی با علاقه کار میکنم محتاج هدیه هم نیستم هر سال روز دانش آموز هدیه میدم شاگردام

رهایی ...
چقدر بدم به نظرتون؟؟خیلی سخته برام انتخاب هدیه

من یک تومن میدم 

شما از سیصد تا پونصد تا یک تومن هر چقدر تونستید 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»