2777
2789

⛔️ شوهر کردن و ازدواج هنر نیست !!!!! ⛔️

واقعا جدی چرا اجتماع مردم و حتی همین سایت اینطوری شدن من دیدم حتی بچه اشرافی زاده و با تحصیلات خانوادگی و ایل و طایفه و شغل و کسب و کار طبقات و قشر کارکتر و شخصیت دار جامعه دکتر و پزشکان متخصص و وکیل دادگستری و طلافروش و کارخونه دار و رئیس بانکی و مهندس و ••• مولتی تیلیاردرن یا نی نی سایتی ها که دختراشون رو توی سن هیجده و بیست و اینا شوهر میدن و منتظر خواستگار و ازدواج هستن با اینکه بچه هاشون تحصیلات فارغ التحصیل دکترا و کارشناسی ارشد و فوق لیسانس و دانشگاههای آزاد یا دولتی تیلیاردی مدرک گرفتن و سرکار میرن و شاغل هستن و مستقل و مسئولیتها و وظایف صفر تا صد گردن خودشون هست بازم دختراشون رو شوهر میدن اگر خودم شاهد عینی نبودم برام بعید بود اما بازم برگهایم میریزه از اینکه تو قررن 2️⃣1️⃣ و وضعیت و موقعیت و معیشت زندگی عقیده عهد بووقی و دقیاانوسی اصطلاح زشت رکیک 《 ترر••ش••یده 》 رو بکار میبرن و شوهر کردن و ازدواج و خواستگار رو افتخاار و شاان و منززللت میدونن !!!!! جلل الخاالق ••• 😐😐😐😐 •••

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••