2777
عنوان

قیمت طلامون💔🥲

1001 بازدید | 48 پست

از ۳.۵۰۰ رفت به ۸ تومن 

حالا از ۸ اومده ۶.۵۰۰ هممون چقد ذوق داریم ک‌طلامون اومده پایین🥲 

هعی

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم چون من تو ۸۲۰۰ طلا خریدم اومد پاییناگ من طلا نمبخریدم نمیومد پایین ک..بالا ام میرفت😐

شماره کارت بده پول بزنیم برو طلا بخر دوباره لطفاا🥲

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

اونم چون من تو ۸۲۰۰ طلا خریدم اومد پاییناگ من طلا نمبخریدم نمیومد پایین ک..بالا ام میرفت😐

ایشالله خدا بهت پول بده ی کیلو طلا بخری

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

تعلیق نشی صلوات😂

لعنت به هرچی ادم‌گزارش زن نون به نرخ روز خوره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تعلیق نشی صلوات😂

البته منظورم تو نیستی ها اونایی که گزارش میزنن رو‌گفتم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مگه شما میخوای بفروشی که ناراحتی

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍درخواست قبول نمیکنم⛔

والا ذوق که نداریم چون هنوزم گرونه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗