2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید شوهرم کتک زده ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 38 پست
اخی🥺اگه راحتی بگو چیکارت بوده؟

مامانم بود🥲داشتم میگفتم بمیرم این حرفا یهو اینطوری شد

واقعا میترسم اگر اینده شوهرم دست روم بلند کرد چکار کنم?ضعف میکنم بهش فکر میکنم

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خب به خدا اینم میدونم هر وقت که حرصش میدم میگم طلاق بگیریم و میگم ازت خوشم نمیاد اینجوری میشهحالت یه ...

عزیزم اگه دوستس داری توهر دعوایی یا مشکلی ک نباید گفت طلاق هرکی باشه خوب ناراحت میشه خودتم میدونی یه جور بیماره بهش کمک کن ازش بخاه ک پیش دکتر مشاوره ای بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=379896649] ممنون شما هم خوشبخت باشید اوین بار که دستشو بلند کرد تو شوک بودم بعدش عادت کردم& ...

نمیخام ناراحتت کنم خواهر ولی شما در باره زندگیمون نمیدونی  و قضاوت میکنی تو پایینم گفتم همیشه اینجوری نیست هروقت که با حرفام اذیتش میکنم اینجوری میشه بعدشم که  میبینی یه هفته بعدش بخاطر کاراش ازم عذر خواهی میکنه

ر میخواست هوو بیاره مون موقع پرتم می‌کرد 

من  الان  ۶ ساله که  بهش عشق دارم دوسش دارم  تا حالا به یه دختر اه نکرده فقط خودم و خاهراش مرد هیز و هولی نیست همیشه اینجوری نیست همه جوره نیازامو برطرف میکنه دوسم داره محبت میکنه فقط مواقع دعوا اینجوری میشه   اونم اگه حرصش بدم وقتی هم  که یه دعوا  و بحث آروم باشه خودش سکوت میکنه و میره بیرون 

چندین بار ام دیدم دستشو اورد بالا ولی یه حص پشیمونی و ناراحتی داشت  و رفت بیرون ازم دور شد

دست خودش نیست کاراش

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

عزیزم اگه دوستس داری توهر دعوایی یا مشکلی ک نباید گفت طلاق هرکی باشه خوب ناراحت میشه خودتم میدونی یه ...

نمیدونم کلا انگار میخام ببینم واکنشش چیه

همیشه اینجوری نیست

چندین بار هم دیدم به شخصه دستشو اورد بالا که بزنه ولی پشیمون شد ناراحت بود غمگین بود رفت بیرون

هروقت که سیلی میزنه حداقل تا  یه هفته تو خودشه و اصلا باهام حرف نمیزنه و ناراحته

مدلش اینجوریه

نمیدونم کلا انگار میخام ببینم واکنشش چیههمیشه اینجوری نیستچندین بار هم دیدم به شخصه دستشو اورد بالا ...

وایییی به دل نگیر تو این رابطه شما خودتون مقصرین شما جوری باهاشون حرف میزنید وسواس میشه 

چون دوستتون داره واکنششو میخایی اونم جوری ک سیلی میزنه بعد عذاب وجدان داره 

چرا خودت با دستای خودت به خودتون اسیب میزنید حیف زندگیون عزیزم 

منم اوایل زندگی با این میدونستم شوهرم دوسم داره جوری ناراحتش میکردم ک چند روز به خودش نمیومد خامی بود 

دیدم ک به رابطمون اسیب میزنم دیگ برای تلاش اینک چطور دوستم داره برداشتم خودشون عشقشونو ابراز میکنن

وایییی به دل نگیر تو این رابطه شما خودتون مقصرین شما جوری باهاشون حرف میزنید وسواس میشه چون دوستتون ...

کلا تصمیم گرفتم دیگه زیاد سر به سرش نذارم

البته اینم بگم کرم ریزی از خودمه  بیشتر

نمیخام ناراحتت کنم خواهر ولی شما در باره زندگیمون نمیدونی و قضاوت میکنی تو پایینم گفتم همیشه اینجور ...

ببرش دکتر وقتی حالش خوبه ببرش دکتر. بگو به خاطر من بریم. شاید ویتامین بدنت کمه.. ببرش طب سنتی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببرش دکتر وقتی حالش خوبه ببرش دکتر. بگو به خاطر من بریم. شاید ویتامین بدنت کمه.. ببرش طب سنتی

فعلا که قهره تو خودشه ناراحته باهام حرف نمیزنه

امروز یکم بهش پا میدم دور ورشو میگیرم ببینم چی میگه

خدا کریمه

فعلا که قهره تو خودشه ناراحته باهام حرف نمیزنه امروز یکم بهش پا میدم دور ورشو میگیرم ببینم چی میگهخد ...

خدا بزرگه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏