2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید شوهرم کتک زده ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 38 پست
🥲🥲غرورت له نمیشه؟روت میشه جلوش گریه کنی

تا حالا جلوش گریه نکردم تو دعوا ها

غرورم.... 

غرورمو زیر پا گذاشتم چون دوسش دارم حاضرم هر سختی و دردیه تحمل کنم 

به سختی به هم رسیدیم

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا جلوش گریه نکردم تو دعوا ها غرورم.... غرورمو زیر پا گذاشتم چون دوسش دارم حاضرم هر سختی و دردی ...

عزیزم ایشالا خوشبخت باشی🩷

اخه من یبار تهدید شدم به سیلی بدجور تن و بدنم لرزید هنوزم با شنیدن اسمش خیلی حالم بد میشه میترسم اینده از شوهرم

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

عزیزم ایشالا خوشبخت باشی🩷اخه من یبار تهدید شدم به سیلی بدجور تن و بدنم لرزید هنوزم با شنیدن اسمش خی ...

ممنون شما هم خوشبخت باشید

اوین بار که دستشو بلند کرد  تو شوک بودم

بعدش عادت کردم 

دست خودش نیست

یه جور بیماری مثل سادیسم داره

هرکاری هم میکنم نمیاد بریم روانشناس اگه اسن روانشناسی بیارم میزنه به تخته  شروع میکنه به داد زدن سرم شکستن وسیله ها

ممنون شما هم خوشبخت باشید اوین بار که دستشو بلند کرد تو شوک بودمبعدش عادت کردم دست خودش نیستیه جور ...

ایشالا اروم میشه عزیزم

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

عزیزم ایشالا خوشبخت باشی🩷اخه من یبار تهدید شدم به سیلی بدجور تن و بدنم لرزید هنوزم با شنیدن اسمش خی ...

چطور دلش میاد

شوهرتون دوستتون داره یا بیماری خاصی داره یانه؟

اگه اعصابش ضعیفه که فک کنم نرماله

بهتره به ی مشاور مراجعه کنین

چطور دلش میادشوهرتون دوستتون داره یا بیماری خاصی داره یانه؟اگه اعصابش ضعیفه که فک کنم نرمالهبهتره به ...

من مجردم گلی اون یک بارم شوهرم نبوده

من همیشه کلا از اون روز خیلی میترسم خیلییی گاهی حتی کابوس میبینم شوهر کردم سیلی بهم میزنه یا کتکم میزنه 

خیلی میترسم💔

بروکلانتری یه برگه پزشکی قانونی بگیرولی بایدشاهدداشته باشی بدون شاهدبازپرس منع تعقیب میزنه شاهدای همسایه اگ میان ببرچون یک هفته گذشته بستگی بع میزان جراحت داره ممکنه اثاری ازش نمونه 

من مجردم گلی اون یک بارم شوهرم نبودهمن همیشه کلا از اون روز خیلی میترسم خیلییی گاهی حتی کابوس میبینم ...

اخی🥺

اگه راحتی بگو چیکارت بوده؟

تا حالا جلوش گریه نکردم تو دعوا ها غرورم.... غرورمو زیر پا گذاشتم چون دوسش دارم حاضرم هر سختی و دردی ...

عزیزم اینم یادت باشه اونم تورو به سختی بدست اورده و اونم باید تلاش کنه نمیگم شوهرته ولی بهش بگو ک لین عشق نیست بزار یکم ترس از دست دادنت داشته باش

[QUOTE=379896649] ممنون شما هم خوشبخت باشید  اوین بار که دستشو بلند کرد  تو شوک بودم بعدش عادت کردم& ...[/QUOTE 

دوست داشتن تنها کافی نیست. شما الان مبتلا به سندروم استکهلم شدی.. برو بخون و فکر جدی کن به حال حودت. فردا رپز انقدر میزنه تو سرت که یا کور بشی یا فلج و یه گوشه بیفتی. این اقا هم سریع سرت زن میاره و پرتت میکنه ور دل خانواده ت. ایشون اگر به شما عشق داشتن نه دستشو یلند میکرد روت 

پا میشد میرفت مشاوره تا ریشه ای درمان بشه 

شما خودتو کیسه بوکسش کردی. ایشونم وقتی سکوت میکنی و دل به دلش میدی قطعا خودش زو بی عیب میدونه و شما رو. مستحق کتک خوردن 

هیچ عاشق سخن سخت به معشوقه نگفت 

ازدواج باید ارامش بیازه اما شما تو زندانی هستی که زندانبانتو دوست داری اما اون کمترین حسی بهت نداره.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیزم اینم یادت باشه اونم تورو به سختی بدست اورده و اونم باید تلاش کنه نمیگم شوهرته ولی بهش بگو ک لی ...

خب به خدا اینم میدونم هر وقت که حرصش میدم میگم طلاق بگیریم و میگم ازت خوشم نمیاد اینجوری میشه

حالت یه تیک عصبی داره دستاش میلرزه پلکاش میپره صورتش کلا سرخ میشه نفس تنگی میگیره

نمیدونم چرا اینجوری میشه  یه  چندبار رفتم پیش مشاور  خودم در باره زندگیم میگفتم میگفت  این خصوصیات بیشترشون مال بیماران سادیسمی هست