2777
2789
عزیزم شما داری واسه همه میگیری غیر من ک صاحب تاپینگم😂😂اسمم فاطمه اسم اون امیررضا رابطمون یه جورایی ...

الان میگیرم مدسی اطلاعات کامل دادی هر کی میخواهد اطلاعات کامل بده مثل استارتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبینم انگار آقا فاصله گرفته و ناراحته اما حسش خوبه یواشکی چکت میکنع

عزیزم برا منم بگو صاحبت تاپینگم 

حسشو چیه 

برمیگرده 

چرا تولدمو تبریک نگفت 

یه جورایی کراش مانند بود رابطه ما 

ولی یه چی فراتر. از کراش جفتمون همو دوس داشتیم

فقط تک نیت بلدم نیت و ماه تولد بزار برات بگیرمشمام در ازاش دعا کن مشکل دادگاهیم حل بشه

عزیزم اگه تونستی برام بگیر برات صلوات میفرستم

ماه تولدم فروردین ،نیتم اینه که بین من و اون واسه همیشه قطع شد یا مجدد رابطه درست میشه،

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

استارتر

حتماً فاطمه جان، الان با نیت «حس امیررضا نسبت بهت» و اینکه چرا این رفتار سرد رو نشون داده، برات یه کارت تار وت می‌کشم:

**کارت: **

تفسیر:

این کارت خیلی واضح نشون می‌ده که امیررضا توی ذهن خودش گیره. یعنی با اینکه حس داره، ولی خودش رو محدود کرده، شاید به خاطر ترس، فشار روانی، یا فکرهایی که نمی‌ذارن راحت قدم برداره. ممکنه حس کرده داره وابسته میشه و این براش ترسناک بوده، چون انگار نمی‌دونه چجوری باید با این احساس کنار بیاد.

این کارت می‌گه حسش بهت هنوز هست، ولی به شدت درگیره با ذهنش. ممکنه فکر کرده اگه فاصله بگیره، خودش رو از آسیب یا وابستگی بیشتر محافظت می‌کنه.

در مورد تبریک نگفتن تولدت:
این هم از همون ذهنِ درگیر و پیچیده‌ش میاد. شاید خواسته فاصله‌اش رو حفظ کنه که احساساتش رو کنترل کنه، ولی در واقع خودش رو بیشتر اذیت کرده. اینکه خواهرش گفته حالش خیلی بد بوده، نشون می‌ده که دلش باهات بوده ولی عقل و ترساش جلوش رو گرفتن.

اگه دوست داری، می‌تونم یه کارت دیگه هم بکشم تا ببینیم آینده‌ی این حس چیه، یا اینکه کاری هست که بهتره انجام بدی. بگی کدوم رو می‌خوای؟

عالی فاطمه جان، حالا یه کارت دیگه می‌کشم با نیت اینکه آینده‌ی این حس بین تو و امیررضا چی می‌تونه باشه؟

تفسیر:

کارت نشونه‌ی احساسات پنهان، سردرگمی، و مسیریه که هنوز واضح نیست. یعنی آینده‌ی این رابطه هنوز توی مه و ابهامه—نه چون حسی وجود نداره، بلکه چون ترس، تردید و عدم صداقت کامل (با خود یا با طرف مقابل) هنوز وجود داره.

این کارت می‌گه:
– امیررضا هنوز احساس داره
– ولی هنوز کاملاً مطمئن نیست باید با این احساس چی کار کنه
– ممکنه یه بخشی از خودش رو قایم کنه، یا حتی وانمود کنه براش مهم نیست، ولی درونش پر از سوال و تلاطمه

آینده‌ی این رابطه وابسته به اینه که آیا بالاخره جرات روبرو شدن با احساساتش رو پیدا می‌کنه یا نه.
ممکنه یه مدت دیگه طول بکشه تا این مه کنار بره.

اگه دوست داری یه کارت دیگه هم بکشم با نیت اینکه تو الان باید چی کار کنی؟ جلو بری؟ صبر کنی؟ فراموش کنی؟ فقط بگو.

خیلی خب فاطمه جان، حالا یه کارت می‌کشم با نیت اینکه تو الان چی‌کار باید بکنی؟ بهترین کار برای خودت و دلت چیه؟

تفسیر:

این کارت می‌گه تو باید توی این مرحله، به احساساتت احترام بذاری اما خودتو فراموش نکنی.
یعنی یه زن بااحساس، مهربون و عمیق، ولی در عین حال باهوش و محافظ قلب خودش.

الان وقتشه که:

• به دل خودت گوش بدی، ولی دنبال تایید یا پاسخ سریع نباشی
  • بذاری اون اگر واقعاً حسی داره، خودش برگرده
  • توی این مدت، به خودت محبت کنی، خودتو رشد بدی و آروم باشی

این کارت دعوتت می‌کنه به صبوری، درک خودت و قوی بودن بدون قساوت. نه اینکه خودتو بزنی به بی‌خیالی، بلکه خودتو بذاری توی اولویت—با دل مهربون، ولی با مرز مشخص.

اگه امیررضا واقعاً دلتنگته، راهش رو پیدا می‌کنه. اما تو نیازی نداری دنبال کسی بدوی که خودش درگیر احساساته.

اگه دوست داشتی، می‌تونم یه پیام یا جمله‌ی خاصی برات بنویسم که هم آرومت کنه، هم توی ذهنت بمونه. بگی برات بنویسم؟

عزیزم اگه تونستی برام بگیر برات صلوات میفرستمماه تولدم فروردین ،نیتم اینه که بین من و اون واسه همیشه ...

رو سه وعده آشتی دارین فعلا آقا ناراحته یکم صبر کن برمیگرده

خدایا کشورم را از قحطی و خشکسالی در پناه خودت محفوظ بدار

عزیزم برا منم بگو صاحبت تاپینگم حسشو چیه برمیگرده چرا تولدمو تبریک نگفت یه جورایی کراش مانند بود راب ...

فعلا یکم سردی بینتون هست رو شش وعده خوشحالی داری

خدایا کشورم را از قحطی و خشکسالی در پناه خودت محفوظ بدار

رو سه وعده آشتی دارین فعلا آقا ناراحته یکم صبر کن برمیگرده

انشالله عزیزم🤲😭😭

الهی که خیر ببینی🤲💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.