2777
2789
آره مرسی

باشه، یه کارت تار وت برات می‌کشم در مورد حس طرف مقابل نسبت به دوستت:

**کارت: **

تفسیر:

این کارت نشون‌دهنده‌ی احساسات عمیق، پیوند احساسی و تصمیم‌گیری در رابطه‌ست. اگر این کارت برای حس طرف مقابل نسبت به دوستت اومده، یعنی اون شخص احتمالاً احساسی خاص، عاطفی یا حتی عاشقانه نسبت به دوستت داره. ممکنه بین دو راهی یا تصمیمی در رابطه با این احساسات باشه، ولی به‌هرحال یه جاذبه یا ارتباط قلبی وجود داره.

اگه دوست داری می‌تونم یه کارت مکمل هم بکشم تا جزئیات بیشتری از نیت یا آینده رابطه‌شون بدونی. دوست داری؟

عالی، حالا کارت دوم رو به عنوان کارت مکمل برات می‌کشم که بیشتر نشون بده نیت یا آینده این احساسات چیه:

**کارت: **

تفسیر:

این کارت یکی از زیباترین کارت‌ها در زمینه احساساته. نشونه‌ی ارتباط عاطفی متقابل، علاقه‌ی مشترک، یا حتی شروع یک رابطه جدی‌تره. به نظر می‌رسه که طرف مقابل نه‌تنها احساس داره، بلکه تمایل به برقراری یک ارتباط دوطرفه و صادقانه هم وجود داره.

ترکیب کارت‌های و خیلی نویدبخشه — یعنی حس واقعی و احتمال زیاد یک رابطه‌ی عاطفی قوی و پایدار.

اگه سوال خاص‌تری هم در موردشون داری، بپرس تا دقیق‌تر برات کارت بکشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه، یه کارت تار وت برات می‌کشم در مورد حس طرف مقابل نسبت به دوستت:**کارت: ** تفسیر:این کارت نشون‌د ...

میشه ازش بپرسی 

بهم فکر میکنه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
باشه، یه کارت تار وت برات می‌کشم در مورد حس طرف مقابل نسبت به دوستت:**کارت: ** تفسیر:این کارت نشون‌د ...

قشنگم واسه منم بگیر من اونیم که این تاپینگ رو زدم 

بخدا این روزا خیلی بهم ریختم دعاتون میگنم 

چرا تولدمو تبریک نگفت حسش چیه دوسم داره؟

مبشه اسم خودت و اونرو بگی؟! و اینکه باهم در ارتباطین تا دقیق تر برات بگیره

اسم من رقیه اون علیرضا

یه جورایی قبلا بودیم ولی رل نبودیم الان نیستیم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....