2777
2789
عنوان

علت تب طولانی

110 بازدید | 6 پست

سلام مامانا دخترم ۲۳ ماهشه، از شنبه غروب تب کرد، روزها با بروفن کنترل میشه میاد زیر ۳۸ ، ولی شب از ساعت ۸ ،حتی اگر ۳ساعت قبلش بروفن خورده باشه،تب میره بالا رو ۳۹.۵ و به سختی پایین میاد با شیاف و بروفن و استا هر از دو ساعت. سرفه و ابریزش بینی هم داره.فقط هم اب و شیر میخوره.

سه شنبه بردم متخصص اطفال معاینه کرد گفت بدنش عفونتی نداره نیاز به آنتی بیوتیک نیست و ویروسه . امروز فردا هم که تعطیله . نمیدونم واقعا این تب تا کی میمونه بچم آب شد الان ۴ روز بیشتره . چه ویروسی بود آخه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لعنت بشه این ویروس منم گرفتم اول با بدن درد و گلو درد شروع شد بعد لرز گرفتم با بدن درد شدید الآنم 3روزه گلوم خیلی شدید درد می‌کنه باگریه آب دهنمو قورت میدم و یکم سوپ میخورم دکتر رفتم میگه گلوت عفونت شدید کرده 

تب زیاد احتمالا مال عفونت  باشه حتما دوباره ببرش دکتر چک کنن گلوشو ببین عفونت نکرده باشه خدایی نکرده خیلی هم مواظبش باش تبش بالا نره 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ببر بیمارستان حتما تب و سرسری نگیر مخصوصاً که بچس

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏