2777
2789
عنوان

ورزش بکنم یا نه

63 بازدید | 8 پست

سلام.من مجردم.قدمم ۱۶۲ وزنمم ۵۶.

بعد دوسال اخیر همش درس خوندم.والانم ۲تا  مصاحبه دارم.یکی رفتم و یکی دیگم مونده.و اعتمادبنفسم پایین بخاطر نداشتن استقلال مالی چون نمیتونم به خودم برسم و پول میخواد.و ذهنم همش میگه بذار شاغل شدی بعدن به خودت میرسی .تو خونه دمبل دارم.و حرکات ورزشی ام بلدم.چون قبلن ۳ سال ورزش میکردم باشگاه.اما خب ورزش اعتمادبنفس و تغدیه خوب میخواد که عضله بسازی.بنطرتون الان روزی یک ساعت تو خونه ورزش کنم ؟یا فقط درس بخونم و  ورزش رو بذارم بعد از اینکه شاغل شدم دوباره حرفه ایی برم باشگاه و هیکل خوبی بسازم.

ممنون میشم از نظراتتون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز جان ورزش اصلا برای ساخت هیکل نیست که

من از ۱۰ سالگی تکواندو کاد میکردم

کرونا اومد مصادف شد با سال اخر دبیرستانم یکسالم پشت کنکور موندم دیگه کاملا هم اونو ول کردم هم هیچ ورزش دیگه ای نمیرفتم

دوسال هم رفتم سرکار

بعدش رفتم دانشگاه ترم بهمن

ترم اول که تموم شد توی سن ۲۱ یهو کمرم گرفت

دیسکای کمرم و ۶ تا دیسک گردنم بیرون زدگی خفیف داشت و دکتر گفت عضله های کمرت به شدت ضعیفه مشخصه مدت طولانی ورزش نکردی

دردش وحشتناک بود عین ی کرم به خودم میلولیدم و تو اوج جوونی زمین گیر شدم فقط چون ورزش نمیکردم! سه ماه تابستون پارسال رو من روی تخت بودم حتی راه رفتن هم دردناک بود

با کلی فیزیوتراپی و حرکات اصلاحی یذره خوب شدم و مستقیم رفتم باشگاهو شروع کردم

خداروشکر روز به روز دارم بهتر میشم حتی الان دیگه میتونم روی تردمیل بدوعم بدون درد

به هیچ عنوان ورزشو کنار نذار چه تو خونه چه تو باشگاه

قدیمیا همشون کلی کار میکردن تحرک داشتن این دردا از ۵۰ سالگی به بعد میومد براشون ولی ما کوچیکترین تحرکی نداریم 

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

عزیز جان ورزش اصلا برای ساخت هیکل نیست کهمن از ۱۰ سالگی تکواندو کاد میکردمکرونا اومد مصادف شد با سال ...

درست میگی .ممنونم عزیزم بابت تایپ کردنت .اتفاقا دکتر زنان هم بهم گفت همیشه ورزش کن که هورمون ها و پریودت منظم باشه.مچکرم از حرفای قشنگت