2777
2789
دقیقاخود مدیر و معلم باید یه کاری کنن این مسخره بازیا جمع شه البته که اونا از خداشونه کادو بگیرن

تعداد کمی از معلم ها اینجورین‌. اگر ما چندین ساله معلمی اکثرا ناراضین

دقیقاخود مدیر و معلم باید یه کاری کنن این مسخره بازیا جمع شه البته که اونا از خداشونه کادو بگیرن

همشون در جریان هستن ولی کاری نمیکنن و نماینده به زور پول جمع میکنه و کلی هم جلو جلو تو گروه کلاس توهین می‌کنه که این مبلغ پولی نیست و خجالت بکشید و فردا پول رو بیارید وکلی توهین و تحقیر دیگه و خانواده ها هم برای اینکه اون توهین ها شاملشون نشه و بچشون خجالت نکشه به اجبار و از سر زور پول رو میدن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همشون در جریان هستن ولی کاری نمیکنن و نماینده به زور پول جمع میکنه و کلی هم جلو جلو تو گروه کلاس توه ...

چه مسخره. من که فردا اعلام می‌کنم کادو قبول نمیکنم از قبل هم به نماینده اعلام کردم پول جمع نکنه

چه مسخره. من که فردا اعلام می‌کنم کادو قبول نمیکنم از قبل هم به نماینده اعلام کردم پول جمع نکنه

باید به نماینده ها تذکر جدی بدید نه اینکه فقط بگید قبول نمیکنم چون نماینده های خود شیرین کار خودشون رو میکنن

اصلا مشارکت نکنید. به خدا برای بیشتر معلم ها روز معلم عذابه. از یک هفته قبل همه همکارها ناراحتن.

دانش اموزا اونی که نداره بده رو مسخره میکنن یا میگن خسیسه و... 

خیلی دیدم تو مدرسه

البته کلاس ما از اینکارا نمیکرد هر معلمی روز دانش اموز برامون چیزی میخرید ماهم بیرون مدرسه کافه ای چی دورهمی فقط همون معلمارو دعوت میکردیم و هر دانش اموزی تمایل به هزینه دادن داشت شرکت میکرد ب بقیه معلما هم در حد لفظی تبریک گفتن بود

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

چی بگم والا. من اصلا فکر نمی کردم انقدر با شرایط بد پول جمع بکنن

والا نماینده ها هرروز توی گروه التماس خواهش تمنا میکنم پول بدین بعد میان لیست میده اینقدر ندادن بعد نماینده منو توی حیاط مدرسه دیده پررو گفته پول ندادی چرا 

یعنی آدم بخاطر بچه مجبوره سکوت کنه