2777
2789
مدرسه پسر من که مدیر گفته جشن و کادو روز معلم قدغنه. ولی بازم نماینده نفری 300 جمع کردکلاس دوم هم یک ...

پارسالم به زور پول جمع کردن سکه خریدن.من یواشکی زنگ زدم به ناظم مدرسه.که توروخدا یکاری کنین ما اصلا پول نداریم.همسرم فقط به خاطر اینکه دخترم شرمنده نشه تا شب مسافر کشی کرد و پول رو جور کرد.ناظم شرمنده شد.رفته کلاس اعلام کرده که ممنوعه.اما کو گوش شنوا باز جمع کردن و سکه خریدن.من گفتم اگه امسال بازم بازور جمع بشه این دفعه زنگ میزنم اداره🥲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان خیلی بیشتر درک کردم چرا انقدر مامانها ناراحت شدن. متاسفم. در حد کلاس خودم حتما اجازه گرفتن جشن و پول جمع کردن رو نمیدم. ان شاالله که کم کم فرهنگ سازی بشه و این وضعیت درست بشه

ببنید من هم یادمه دوران مدرسه خودمون معلم‌ها همیشه مثل شما می‌گفتند بچه ها بهترین هدیه شما به ما همین درس خودتونه. بچه ها هم هرکس هرچیدوست داشت کادو می‌آورد حتی یه چیز کوچیک ولی الان متاسفانه مبلغ تعیین می‌کنند ونماینده ها انگار اصراردارند سکه بخرند هرسال البته پذیرایی هم می‌کنند شیرینی میدن ولی تو یه کلاس ۹ ۱۰تومن میخوان جمع کنند الان سخت می‌گیرند متاسفانه. وگرنه ما هم میدونیم معلم ها بنده خداها نمیگن واسه ما پول جمع کنید یا سکه بخرید 

مرده باد کسی که به آرمانهایت خیانت کرد ای شهید

معلم پارسال پسر من بی نهایت پولدار بود بچه ها عاشق ماشینش بودن.آخه مگه مونده ی کارت هدیه ماست؟

یه نماینده داریم از کلاس اول تا الان هر سال همین کارشه. تازه کلی هم منت میزاره

یا رفیق
اصلا این پول جمع کردنه روز معلم رو بی مزه کرده.قبلا هر کسی دلی میرفت یه چیزی میخرید.

آره یادمه اون موقع بچه های ما جوراب هم می‌آوردند من خودم فقط واسه ۲تاشون کادو برده بودم اونم دیگه چقدر دوسشون داشتم بردم یادمه😅

چی بگم والا

هیچی ‌شما تقصیری ندارین که.

این پول کادو تعیین کردن مد شده که متاسفانه داره فرهنگ سازی میشه.تو کلاس دخترم یکیشون گفته ۵۰ بیاریم دیگه مامان من نمیذاره زیاد بیارم‌بیچاره رو مسخره کردن.گفتن مگه ۳۰۰ چقدر پوله که مامان تو ۵۰ میده فقط.من خیلی ناراحت شدم.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
معلم پارسال پسر من بی نهایت پولدار بود بچه ها عاشق ماشینش بودن.آخه مگه مونده ی کارت هدیه ماست؟یه نما ...

همه نماینده ها باور کن همین کارو می‌کنند ما هم همینطوریم انگار یه کار مد شده باشه .زمان ما هیچ مادری نماینده نبود ولی یادمه هدیه به مدرسه رو می‌گرفتند اما الان یه سری چیزها جا افتاده انگار اگه کلاسی اینکارو نکنه احساس شرمندگی میکنند 

خدا بگم اون یه عده مامانای خودخواه ببشعور چیکار کنه

آخه کلاس دخترم اصلا گروه مامانا رو نداره.چند تا دانش آموز پولدار هستن که کلاس با حرفای اونا میچرخه