2777
2789
نبود ولی حالا با توجه به شرایط اقتصادی هست و خواهد بودچرا ؟ به چ علت باید یه خانواده ناتوان رو اجبار ...

چی بگم اخه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

چه با استعداده

آفرین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ماشاءالله چه هنرمند . اسم این هنر زیبا چیه

والا تابستون سال قبل با دوستاش تو کوچه که میرفتن با هم یاد گرفتن بافتنی رو. اینم حدود دو هفته میشه روش کار کرده. وقتی تمومش کرد خودم خیلی ذوق کردم. نمیدونم اسمش چیه

چی بگم اخه

من بشخصه وسعم میرسه 

دیگ این روزا میلیونش هم ارزش نداره 

ولی به هیچ عنوان کادو نمیدم چون خیلیا هستن ک ندارن و ممکنه با کادو دادن من اون ها شرمنده بشن 

کاش درک خیلی چیزارو داشتیم

من بشخصه وسعم میرسه دیگ این روزا میلیونش هم ارزش نداره ولی به هیچ عنوان کادو نمیدم چون خیلیا هستن ک ...

من با کادو دادن مخالف نیستم 

من بچه ندارم، معلم هم نیستم ولی مثلا همین امروز روز معماری بود، کارآموزها یا دوستانم لطف کردن اومدن تبریک گفتن یا دسته گل و غیره اورده بودن که محبتشونو میرسونه

فک کنم چیزی که بقیه رو اذیت میکنه رفتار بدیه که باهاشون میشه بابت جمع کردن پول، که اونم معلم باید کارآمد باشه و ترمز دستی نماینده کلاس رو بکشه

هر چند این چیزب که دارم میبینم واسه مدرسه دولتیه، مدارس غیردولتی فکر نکنم مطرح باشه این مسائل

من با کادو دادن مخالف نیستم من بچه ندارم، معلم هم نیستم ولی مثلا همین امروز روز معماری بود، کارآموزه ...

بله همینطوره 

مدارس دولتی و غیر دولتی از دانش آموزان غیر دولتی بیشتر توقع دارن