2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بد ترو خدا بیاین

58 بازدید | 9 پست

نمیدونم سوسک گنده از کجا میاد داخل خونه تنهام امشب دیدم ی سوسک بزرگ فاضلابی وسط حال انقد جیغ زدم شانسی ک آوردم اسپری سوسک کش داشتیم خالی کردم نفسم گرفت تروخدا بگید چ غلطی کنم تمام سوراخای خونه رو بستم نمیدونم باز از کجا سر و کله اش پیدا میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا بگیرم استفاده اش ب چ شکله

عطاری 

مثل گچ بزن اونجایی ک رد میشن خودشون ب راحتی میمیرن مثلا مایین دیوار حمام جاهایی ک میبینی هستن دیگه

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
عطاری مثل گچ بزن اونجایی ک رد میشن خودشون ب راحتی میمیرن مثلا مایین دیوار حمام جاهایی ک میبینی هستن ...

مطمئنی جواب میده آخه خیلی راهها رو رفتم خیلی حالم بد کم بود سکته کنم تنهام هستم کسی نبود بکشتش بی صاحب ب زور ب خودم اومد تا بکشمش تن لشش با جارو برقی کشیدم😭😭😭

مطمئنی جواب میده آخه خیلی راهها رو رفتم خیلی حالم بد کم بود سکته کنم تنهام هستم کسی نبود بکشتش بی صا ...

بابا چیزی نیس حیوونکی کاریت نداره

اره جوابه مطمین باش

آخه نمیدونی چقدر بزرگ سیاه زشت بود لعنت بهش واقعا قلبم اومد تو دهنم خدا نصیب کافر نکنه

😂بامزه میگی

والا از مارمولک بهترهه من نمیترسم بامزن

😂بامزه میگیوالا از مارمولک بهترهه من نمیترسم بامزن

دروغ نگو کجاش آخه بامزه اس تو این موقعیت نبودی آخه بفهمی ک چقدر وحشتناک بود من ی وقتا گلاب ب روت میبینم میخوام بیارم بالا انقد عق میزنم😭

دروغ نگو کجاش آخه بامزه اس تو این موقعیت نبودی آخه بفهمی ک چقدر وحشتناک بود من ی وقتا گلاب ب روت میب ...

😂😂دروغم چیه

ن بابا نمیترسم واقعا