2777
2789
عنوان

چرا خدا صدامو نمیشنوه

84 بازدید | 6 پست

هرشب دارم زجه میزنم میگم نشونم بده هوامو داری صدامو میشنوی ولی فک کنم نمیبینه نمیشنوه🙂💔

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

💔😔

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روزی که انتظارشو نداری خودشو بهت نشون میده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

میشنوه عزیزم

هواتو داره 

همین که داری صداش میزنی خودش نشونه اس 

یعنی خدا دوست داره که اجازه داده اسمش رو به زبون بیاری 

صبر داشته باش فرج نزدیک هست ان شاءالله 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

من چند ساله دارم هرشب قبل خواب التماس میکنم میگم خدایا خودت بکشم خلاصم کن نزار گناه کنم و خودم اینکارو کنم اما نمیدونم حکمت عمر کردن من چیه؟ یکی که داره از زندگیش لذت میبره یهو میوفته میمیره یکی که سالهاس مرگ میخواد داره هرصبج بیدار میشه 

گاهی ما انقدر سرگرم چیزای دیگه شدیم که دیگه نمیتونیم صدای خدا رو بشنویم، قلبمون پره از علاقه به چیزای دیگه که هیچ سودی هم برامون نداره و دیگه جایی برای محبت خدا نیست

منظورم علاقه به افراد دیگه نیست، همه چیز.

چیزی که خودم ازش نتیجه گرفتم و بهت خواهرانه پیشنهاد میدم نماز اول وقت و استغفاره، چند روز هم سرش وایسا و ادامه بده با هر مشکلی، اونوقت میبینی تک به تک داره گره هات باز میشه :)