2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا بعضیا میگن ادامه داره بعضیا میگن فقط دهک یک تا سه ادامه داره برا بقیه دیگه نمیریزن 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

دهک ۱ تا ۳ همیشه میریزن براشون

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

والا بعضیا میگن ادامه داره بعضیا میگن فقط دهک یک تا سه ادامه داره برا بقیه دیگه نمیریزن

والا من دهک یک تا سه کسیو میشناسم که وضعشون خوبه و اصلا نیازی به کالا برگ نداره ولی دهک یک و سه هستن، بر چه اساسی اینجوری دهک بندی کردن نمیدونم

منم اینو شنیدمو زیر نویس خبر دیدم نوشته بود کالابرگ ادامه داره دیگه تا دهک چند نمیدونم

منم شبکه خبر دیدم گفت فقط دهک یک تا سه 

حالا ایشالا برا همه بدن

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

با اینکه به ما نمیدن ولی خداکنه همیشه بدن من که خیلی خوشحال میشم بقیه میگیرن

واقعا چقدر روح بزرگی دارین

امیدوارم خدا بهترین ها رو بهتون ببخشه

ادمهایی مثل شما رو میبینم حالم خوب میشه

آقا هستم

والا من دهک یک تا سه کسیو میشناسم که وضعشون خوبه و اصلا نیازی به کالا برگ نداره ولی دهک یک و سه هستن ...

آره اصلا مشخص نیس معیاراشون چیه 

ما هم فقط یه ماشین داریم دهک سه ایم

پدر شوهرم دو تا ماشین داره دو تا خونه دهک چهار 

آره اصلا مشخص نیس معیاراشون چیه ما هم فقط یه ماشین داریم دهک سه ایمپدر شوهرم دو تا ماشین داره دو تا ...

چجوری آخه؟ کسیو میشناسم که واقعا نیاز داره که بهش کالا برگ تعلق بگیره ولی دهک ۹ شده و بهش نمیدن، کسیم میشناسم که وضعشون خوبه اما دهک یک و سه هستن و کالا برگ میگیرن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز