2777
2789

خودم دیدم نسبت بهش منفی هست فکر میکنم اونجا قراره با خانم های دندونپزشک دستیار یا مراجعه کننده صمیمی رفتار کنن 

حالا درآمدش چجوریه ؟ 

سرمایه‌گذار فکرمیکنم هستن!

موضوعی هم که گفتید تو همه مشاغلی که زن و مرد با هم هستن میتونه وجود داشته باشه 

ادم خودش جنبه و شعور داشته باشه کافیه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سرمایه‌گذار فکرمیکنم هستن!موضوعی هم که گفتید تو همه مشاغلی که زن و مرد با هم هستن میتونه وجود داشته ...

آره خب ولی این شغلم که کلی مراجعه کننده خانم هست و ممکنه خود خانم ها هم شیطنت هایی بکنن 

ولی شغل هایی هم هست که محیط مردونه دارن و خیلی کم خانم هست برای همین میگم نکنه با مورد اول ازدواج کنم بعدش مسائلی پیش بیاد و ناراحتی و پشیمونی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خب ولی این شغلم که کلی مراجعه کننده خانم هست و ممکنه خود خانم ها هم شیطنت هایی بکنن ولی شغل هایی ...

خود طرف رو بشناس 

خانم تو اجتماع هم هست 

مرد یا زن بخوان کاری کنن،میکنن 

محیطش مهم نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...