2777
2789
عنوان

قد بلند🥲

142 بازدید | 15 پست

به نظرتون یه دختر خوشگل با چشمای درشت و کشیده مژه های خیلی پر و مشکی و فر نچرال ابرو های خوش حالت و پر بینی قلمی و لب خوش فرم با پوست گندمی روشن و موهای خیلی لخت و پر پشت مشکی بلند که قدش ۱۸۰ هست و رو فرمه و لاغره و استخوان بندیش فرم ساعت شنیه ولی خیلی پر نیست باعث میشه به خاطر قد بلندش هیچ کدوم از زیباییاش به چشم نیاد و بد ترکیب دیده بشه و هیچ کیسی براش پیدا نشه!؟😑

چون تو همین سایت هم خیلیا میگن قد بلند خیلی زشته

شما قد بلندا از قدتون راضی هستین؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط از قد بلندش خوشم اومد وبقیه ویژگیهاش رو نخوندم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

من ۱۷۳ ۱۷۴ هستم از نظر خودم بلند نیستم ولی راضیم

پس بلند و ب چی میگین

من 164 از خیلی ها بلند ترم

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

نه 

کلی میبینن ادما بنظرم

خب این دختر خیلی ویژگیهای ظاهری خوبم داره 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بله چون ایرانیا اکثرا کوتاهن و قد نمیکشن بنظرشون قد بلند زشته چون خودشون ندارن😂 بنظر من که ادم اگه لباس خوب بپوشه و هیکل رو فرمی داشته باشه هیچ قدی زشت نیس چه کوتاه چه بلند

باوجود اینکه قد بلند نیستم😅 ولی بنظرم قد نرمال برای خانما بین ۱۶۰تا۱۷۰ هس بلندتر باشه یجورایی مردونه میشه هرچند ظریف باشه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
باوجود اینکه قد بلند نیستم😅 ولی بنظرم قد نرمال برای خانما بین ۱۶۰تا۱۷۰ هس بلندتر باشه یجورایی مردون ...

به نظر من اینطور نیست چون الان شرط مدل شدن قد بالای ۱۷۵ هست ولی اصلا حالت مردونه ندارن 

ولی توی ایران قبول دارم چون میانگین پایینه قد بلند بودن یه جوریه

به نظر من اینطور نیست چون الان شرط مدل شدن قد بالای ۱۷۵ هست ولی اصلا حالت مردونه ندارن ولی توی ایران ...

اره برای مدل قدهای خیلی بلند رو انتخاب میکنن ولی درکل من نمی‌پسندم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚