2777
2789
عنوان

قرص یا قطره شیرافزای خوب

1347 بازدید | 17 پست

پسرم دو ماهشه یعنی شیرم زیاد میشه الان بخورم؟؟

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃
اره. من پودر گالاکتومید میخوردم خوب بود

پودره یا قرص؟؟بعد از چندوقت شیرت زیاد شد

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رازيانه سينه هاتم بزرگ ميكنه همون قرص شيرافزا رو بخور اب 

ابميوه 

ابگوشت 

سوپ جو با قلم عاليييهههه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من دلستر زیاد میخورم رازیانه هم دم میکنم پسره بچم زیاد نشده شیرم کمه هنوز ولی قرص رو نخوردم خداکنه زیاد شه شیرم خیلی غصه میخورم الان دوماهه هم شیرخودمو میخوره هم شیرخشک الانم تقاضاش زیادشده بچم

من دلستر زیاد میخورم رازیانه هم دم میکنم پسره بچم زیاد نشده شیرم کمه هنوز ولی قرص رو نخوردم خداکنه ز ...

اخه دلستر واسه نوزاد نفخ و دل درد میاره. من ک نمیخورم.

عشق ینی❤دخترم و باباش❤
اخه دلستر واسه نوزاد نفخ و دل درد میاره. من ک نمیخورم.

اره اتفاقا معمولا نفخ داره نی نیم

اره. من پودر گالاکتومید میخوردم خوب بود

ببخشید دوست عزیز چند بار مصرف کردی منظورم چند قوطی تا جواب گرفتی؟؟؟