2777
2789

من خدا رو خیلی دوسش دارم تو زندگیم خیلی کمکم کرد تو بدبختی مطلق بودم کمک کرد دانشگاه فرهنگیان قبول بشم یه لطف خیلی بزرگ بود تا جایی که فهمیدم اونم منو دوسم داره ولی یه چیزی هست که هنوز نتونستم باهاش کنار بیام اینه که مطمئنم خدا بین بنده هاش فرق میزاره یه عده رو خیلی دوسشون داره یه عده رو اصلا یه عده رو یه ذره .

من هیچ وقت کسی پشتم نبود همیشه لباسام پاره بود پول نداشتم بخرم یه بار پدرم و مادرم بهم محبت نکردن تا تونستن زدن تو سرم و شدم یه آدم بی اعتماد به بنفس قیافه داغون و زشته در واقع هیچی هیچی ندارم ولی یکی هم خوشگله هم باهوش هم موفق هم خانواده خوب خب قطعا بین منو و اون فرقی هست قطعا خدا اون خیلی بیشتر از من دوسش داره که اینقدر هواشو داره🥲💔

حالا اینا هیچ ولی چرا خدا منو زیاد دوسم نداشت ؟ مگه گناه من چی بود؟ 😔

اینطور نیست عزیزمخدا همه بنده هاشو دوست دارهشماهم مطمئنم زیبایی فقط اعتماد به نفس نداری

نه نیستم کاملا زشتم هیچ خاستگاری ندارم هیچ امیدی ندارم 

خب دلیل بیار اگه خدا همه بنده هاشو دوس داره چرا این همه فرق؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نیستم کاملا زشتم هیچ خاستگاری ندارم هیچ امیدی ندارم خب دلیل بیار اگه خدا همه بنده هاشو دوس داره چ ...

این واژه رو برای خودت به کار نبر

تعداد خاستگار که مهم نیست

ممکنه بزودی خاستگاری واست بیاد و همونی باشه که میخای و دوستت داشته باشه

زندگی واسه هیچکس خوب مطلق نیست همه کم و کاستی های خودشونو دارن 

از کجا میدونی  ممکنه خدا آینده تو انقد قشنگ نوشته باشه که هزار بار شکرش رو بجا بیاری 

همین که فرهنگیان قبول شدی همین آرزوی خیلیاس از جمله خودم  دوست داشتم قبول شم خیلیم تلاش کردم ولی نشدم.

مطمئنا معلم موفقی میشی و همین یه امتیاز مثبت میشه برات

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷