2777
2789
عنوان

قلبم دردمیکنه😞

87 بازدید | 12 پست

شنیدم یکی ازآشناها تومور داره تو ریه هاش.خیلی خوشبخته .اونوقت منی که هرروز هزاربارمیمیرمو زنده میشم سرماهم نمیخورم.خدایااااا هستی؟ دیگه اعتقادی بهت ندارم🤚

اگرباز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️‍🩹

همبن الان به چشم دیدی نعمت سلامتی چقدر مهمه

😐 بعد میگی اعتقادی به خدا نداری

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی حرفات ساده بود! تو شنیدی که خوشبخته.. باهاش زندگی نکردی فقط شنیدی اتفاقا خداروشکر که خوشبخته.. توهم مسیر خودتو پیدا کنه مگه هرکس سرطان گرفت باید خودشو بکشه نه اتفاقا خداروشکر میکنم بابتش الهی همه کسایی که مریضن شفا و خوشبخت بشن .. شماهم به خدا توکل کن خوشبخت میشی

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

من سلامتی ای که صدبار آرزوی مرگ کنمو نمیخام

پس یلحظه خودتو بذار جای کسی که هر سه روز باید دیالیز بشه

روز قبل و بعد دیالیز، حتی خودش رو هم نمیشناسه

روی دستاش کبودی جای سرنگ و لوله است

حالت تهوع و پرهیز غذایی شدید

:) و در صف پیوند کلیه!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تومور داره و خوشبخته شما متوجه نشدم؟

کموکسری توزندگیش نداره اونوقت تومور گرفته.اونی که تو زندگیش خوشه داره میمیره اونوقت منی که زجرمیکشم براهرثانیه بودنم سالمم

باور کن همه به غمی دارن .همه سختی دیدن .تو تنها نبودی و نیستی ..فک کنم از اون دسته از آدم های هستی ک ...

دوستم ک نداره هیچ کلا منو نمیبینه . انگار نشسته ببینه کی عمرم تموم میکشه عزرائیل و بفرسته همین تنها کارش باهام همینه .همونم انقد دیرمیفرسته که حسابی زجربکشم

کموکسری توزندگیش نداره اونوقت تومور گرفته.اونی که تو زندگیش خوشه داره میمیره اونوقت منی که زجرمیکشم ...

همه درد رنج توی زندگیشون دارند اون خانمم با وجود ک کسری ک نداره ولی سلامتیت توی خطره الان میگ کاش هیچی نداشتم ولی سالم بودم

نوع رنج شما با اون خانم فرقه گلم 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید