2777
2789
عنوان

از بیبی فیس بودن خسته شدم😭😁

187 بازدید | 12 پست

خودم ۳۱سالمه دخترم۱۲ سالشه پسرم ۱۰سال

بعد فک میکنن من مجردم و ۲۲یا ۲۳سالمه😅

هر جا میرم سوال پیچ می کنن اینقد گفتن مریض شدم کم مونده بود فلج بشم 

به نظرتون بیبی خوبه یا بد 

واسم دعا کنید لطفا🙏

من خوشم نمیاد و به نظرم اذیت کنندست

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنداداشم بی بی فیسه با مادرم پسرشو بردن دکتر،۸سالشه بچش،بعد ازهم جداشدن زنداداشم و مادرم یهو یادشون اومد زن داداشم اومد از منشی کارتو گرفت و رفت ،چند دقه بعد مادرم رفت به منشی گفت کارتو جا گذاشتیم منشی گفت آره همون دختر کوچولو باهات بود اومد بردش قدش۱۶۰تقریبافک کرد۱۲،۱۳سالس

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

من ۱۹ سالمهولی هرکی میبینه میگه ۲۵ سالته؟😂🫣من چ زود پیر شدممممم

ربطی به پیری نداره ولی عزیزم بیشتر حالت چشم و ابرو مدل صورت تاثیر میزاره 

دیدم افرادی رو که حتی یه دونه چروک نداشتن سنشون بیشتر میزد 

واسم دعا کنید لطفا🙏