2777
2789

که مردا زشت ببین از من فرار کنن زن ها خوشگل ببینن که حس حسادتشون فعال شه با من دعوا کنند ، سر کتاب باز کردیم گفت ، الان چی کار کنم؟، اصلا همچین سحری وجود داره؟ ۳۰ سالمه مجردم و خواستگار نداشتم بگید چی کار کنم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گفتم که یه لیوان اب بردار تمیز و تازه رو به قبله 7 تا حمد و ده تا توحید بخون فوت کن به اب بعد دو دقیقه اب رو بخور اب بو یا طعم بدی داشت طلسم داری وگرنه چرت گفته بهت اگر هم داشتی همینو روزی سه بار انجام بده تا دیگه بوی یا طعم بد نده اون موقع باطل شده 

این رمال ها چرت و پرت زیاد میگن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین گفتم که یه لیوان اب بردار تمیز و تازه رو به قبله 7 تا حمد و ده تا توحید بخون فوت کن به اب بعد د ...

انجام داده بودم چند سال پیش بوی گند شبیه بوی ماهی میداد انگار توش ماهی افتاده باشه بوی گند اون سحر شده ام دیگه

انجام داده بودم چند سال پیش بوی گند شبیه بوی ماهی میداد انگار توش ماهی افتاده باشه بوی گند اون سحر ش ...

خب روزی 3 بار انجام بده اب رو بخور باطل میشه یا میتونی یه گوسفند عقیقه کن اون دیگه حتی طلسم مرگ هم باطل میکنه یا روش های دیگه هم هست برای باطل کردن سحر

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
گوسفند عقیقه یعنی چی

بببین یعنی با اداب و دعای مخصوصش یه گوسفند میکشن گوشتش خودت نباید بخوری باید بدی کامل به فقیر یا غریبه 

عقیقه گوسفند رو حرم امام رضا و حضرت معصومه و اینام انجام میدن تو همون بخش نذورات بخش عقیقه دارن پولش میدی با اداب برات انجامش میدن فقط بعدش تا 40 روز گناهای کبیره مثل زنا و شراب و اینا و رفتن پیش دعانویس و فالگیر و اینا رو نباید انجام بدی تا اون حصار بسته بشه 

بببین یعنی با اداب و دعای مخصوصش یه گوسفند میکشن گوشتش خودت نباید بخوری باید بدی کامل به فقیر یا غری ...

تجربه سحر و جادو داشتی شما چقدر واردی شما؟ ممنون از راهنمایی هات